Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Incident armat în Glasgow. Mai multe persoane au murit. Suspectul, împușcat mortal. UPDATE (VIDEO)
WhatsApp
Incident armat în Glasgow. Polițiști înarmați și mai multe vehicule de poliție și-au făcut apariția în centrul orașului scoțian, după ce mai multe persoane ar fi fost înjunghiate.

UPDATE, 17.10

Informaţiile iniţiale arată că trei persoane au fost înjunghiate şi au murit într-o scară a unui hotel din centrul oraşului Glasgow, relatează BBC.

---

O parte din centrul orașului Glasgow a fost închis de forțele de ordine, conform publicației The Sun.

Poliția Scoțiană nu a confirmat încă natura incidentului, dar un bărbat a fost văzut părăsind o clădire cu mâinile în sus, notează BBC. Poliția scoțiană a confirmat că suspectul atacului din Glasgow a fost împușcat mortal, conform rt.com. 

Consiliul Local al orașului Glasgow a anunțat că anumite părți din strada West George și Renfield Street au fost închise.

Forțele de ordine au declarat că situația se află sub control și că populația nu este în pericol.

 

„Am văzut un bărbat, de origine africană, întins la pământ, desculț”

 

Un martor ocular, care a privit urmările incidentului de la fereastra unei clădiri de birouri din apropiere, a declarat că patru persoane au fost transportate la spital cu ambulanțele.

„Am văzut un bărbat, de origine africană, întins la pământ, desculț. Era întins la pământ, alături de cineva care îl sprijinea. Nu știu dacă avea o rană de glonț sau dacă fusese înjunghiat”, a declarat martorul ocular.

Acesta a adăugat că bărbatul este unul dintre cele patru persoane luate de ambulanțe și consideră că ar fi una dintre victimele atacului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel