Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Incendiu misterios într-o parcare din Italia. Mașina unui român a luat foc
WhatsApp
Un antreprenor român stabilit în Italia a rămas fără mașină după ce i-a luat foc în mod misterios.

Ieri seară, în jurul orei 22, un BMW seria 7 a luat foc în parcarea situată între faleza Piermanni și Viale Vittorio Veneto, în zona de sud a orașului. Mașina, care aparține unui român ce conduce un local de plajă și un restaurant pe faleza de sud, era parcată acolo de câteva luni, conform anchetatorilor. 

Flăcările au fost observate inițial de Daniele Ercoli, proprietarul stabilimentului de baie Caracoles. „Chelnerul meu s-a apropiat de mine întrebând dacă arde ceva în bucătărie, pentru că simțea un miros puternic de fum,” a declarat Ercoli. „Am ridicat privirea și am văzut mașina arzând: parcarea este chiar în fața cabanei mele. Am apucat stingătoarele și am mers imediat să sting flăcările, spunându-le băieților să cheme pompierii. Cineva îi sunase deja, pentru că soseau la fața locului.”

Citește și: Arde o pădure din Italia. Peste o mie de persoane evacuate din cauza flăcărilor / VIDEO

Mai multe apeluri au fost înregistrate la centrala pompierilor în acele momente, semnalate de numeroșii trecători care se aflau pe faleză. Deocamdată, cauzele incendiului rămân necunoscute, însă anchetatorii nu exclud posibilitatea unui act intenționat. Anchetatorii au declarat că investigațiile continuă.

Un incident similar a avut loc în aceeași perioadă a anului trecut. Un român a rămas fără mașina sa, un Audi A6, pe o autostradă din Germania.

Șofer român de 38 de ani, se deplasa de pe BAB 4 în direcția Dresda când a observat că din compartimentul motor al mașinii sale Audi A 6 ieșeau flăcări. Având prezență de spirit, șoferul și-a condus vehiculul într-un refugiu, chiar înainte de AS Schmölln. Ambii pasageri au reușit să iasă nevătămați din vehicul. 

Șoferul a încercat să scoată bagajele din portbagaj, dar a suferit arsuri grave. Bărbatul a fost transportat medical la o clinică.

În cadrul măsurilor de stingere a incendiilor, salvare și recuperare, carosabilul a fost închis complet timp de 90 de minute și parțial închis pentru alte 45 de minute, motiv pentru care s-a format o coadă lungă de 3 km.

---------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel