Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Incendiu lângă calea ferată din Târgu Mureș: O persoană a murit carbonizată
WhatsApp
Fosta haltă din Târgu Mureș a luat foc, în această seară, iar pompierii au găsit în interiorul clădirii o persoană decedată.

Casa care a fost haltă lângă calea ferată din Târgu Mureș, situată pe strada Aleea Carpați, a luat foc, vineri seara, 12 noiembrie, scrie Mediafax. Pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au intervenit imediat pentru a stinge flăcările.

Potrivit autorităților, clădirea a ars în întregime, lânga calea ferată. Totod pompierii au găsit în interior o victimă carbonizată.

În acest moment se fac cercetări pentru stabilirea identității persoanei decedate și pentru a afla cauza izbucnirii incendiului, relateaza Mediafax.

 

Pericol de explozie în Gara Predeal: A luat foc locomotiva unui tren cu 27 de vagoane pline de motorină

 

În ultima perioadă au avut loc mai multe incendii în gările din România. Cu doar o zi în urmă, Pompierii din Braşov au intervenit în gara Predeal, unde o locomotivă a luat foc. Trenul, din 27 de vagoane, transporta motorină.

ISU Braşov a anunţat, joi, 11 noiembrie, că salvatorii au fost solicitați să intervină în gara Predeal, unde o locomotivă a luat foc. 

”S-au deplasat la faţa locului două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. În cele 27 de vagoane ale trenului se află motorină”, a transmis reprezentanții ISU Braşov. 

Sursa citată a precizat că din fericire, s-a reuşit decuplarea locomotivei de vagoane şi se lucrează pentru stingerea incendiului. Militarii vor acționa cu apă şi spumă pentru lichidarea flăcărilor.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel