Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cuplu de români, arestat după ce a furat geanta unei femei dintr-un club din Ibiza. Infractorii au scos 86.000 de euro de pe cardul victimei
WhatsApp
Un cuplu de români a fost arestat în Ibiza după ce au furat geanta unei femei într-un club de noapte și i-a sustras de pe cardul bancar o sumă importantă de bani. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Un cuplu căsătorit, de origine română, a fost arestat pentru comiterea infracțiuni de furt și înșelăciune după ce au furat geanta unei femei și au sustras 86.000 de euro din conturile acesteia. 

Hoților nu le este permisă întoarcerea în România

 

În urma furtului, cuplul de infractori a reușit să obțină acces la informațiile bancare ale victimei și i-au sustras mai multe tranșe de bani din diverse conturi bancare, prejudiciul ajungând la 86.000 de euro. 

Potrivit autorităților, victima este o femeie de origine irlandeză. Aceasta a raportat poliției că i-a fost furată geanta cu documente, carduri bancare și telefonul mobil într-un club de noapte din Sant Josep de Sa Talaia.

Garda Civilă a intervenit rapid și a reușit să-i identifice pe presupușii infractori, efectuând apoi arestarea acestora. Cercetările continuă pentru a stabili întregul lanț de evenimente și pentru a recupera prejudiciul cauzat femeii. 

Cuplul a fost adus în fața justiției, iar instanța a decretat interdicția ambilor de a părăsi teritoriul național.

 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel