Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
În timpul zilei, ocupanții au bombardat Harkov. Un copil a fost rănit
WhatsApp
Din cauza unui atac cu rachete, sediul uneia dintre instituțiile de învățământ superior a fost distrus. Un copil a fost prins printre dărâmături
În timpul zilei, ocupanții au bombardat Harkov. Un copil a fost rănit

Pe parcursul zilei, inamicul a continuat să bombardeze Harkov de pe teritoriul Federației Ruse. Acest lucru a fost raportat de șeful OVA din Harkov, Oleg Sinegubov, conform presei locale din Ucraina. 

În cursul zilei, trei persoane au fost rănite în regiune: Districtul Chuguyivskyi - două, printre care un copil - 1 an și 11 luni, un bărbat de 64 de ani și un bărbat de 50 de ani a fost spitalizat din Husarivka.

Noaptea, ocupanții au lansat atacuri cu rachete de pe teritoriul Federației Ruse asupra districtelor Novobavarsky, Kiev și Osnovyansky din oraș.

 

În urma atacurilor, o parte a clădirii administrative a fost distrusă în cartierul Novobavar

 

În regiunea Kiev, sediul unei instituții de învățământ superior a fost efectiv distrus din cauza unui atac cu rachete.

În timpul zilei, ocupanții au bombardat districtele Izyum, Kharkiv, Chuguyiv și Bogoduhiv din întreaga regiune. Au fost incendiate clădiri rezidențiale, zone deschise și un lan de grâu.

Synegubov a subliniat, de asemenea, că operațiunile ofensive ale Rusiei nu au succes. Reamintim, locuitorii din Harkov suferă zilnic de bombardamente haotice: de la început până la explozie, mai puțin de 180 de secunde.

 

Ocupanții bombardează constant patru districte din regiunea Harkov: unde este cel mai periculos

 

Armata rusă continuă să lanseze rachete și artilerie asupra populației civile din regiunea Harkov.

Ca urmare a bombardamentelor din cursul zilei de ieri, 5 iulie, există victime, iar locuitorii din zonă au fost, de asemenea, răniți. 

"Nu există infrastructură militară. Din fericire, pe teritoriu se afla un paznic, nu au existat victime", a precizat Synegubov.

În plus, în ultimele 24 de ore, inamicul a bombardat cu artilerie și artilerie autopropulsată zonele populate din districtele Harkov, Chuguyiv, Bogodukhiv și Izyum. Case particulare au fost avariate, în zonele deschise au izbucnit incendii, care au fost stinse de salvatorii noștri.

O femeie în vârstă de 81 de ani a fost rănită în urma bombardamentelor efectuate de Federația Rusă în Kutuzivka, districtul Kharkiv .

Synegubov, referindu-se la datele Statului Major General, a declarat că pe linia de contact se duc lupte crâncene. În direcția Kharkiv, inamicul se concentrează pe reținerea militarilor ucraineni. În zona Izyum, ocupanții au bombardat pozițiile noastre și au încercat să lanseze o ofensivă în direcția satului. Valea. 

"Apărătorii ucraineni au respins cu succes încercările de asalt și i-au forțat pe invadatori să se retragă cu pierderi", a concluzionat șeful OVA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel