Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Imaginile groazei. Cum arată salonul Spitalului din Ploiești după ce au ars de vii doi pacienți - FOTO
WhatsApp
Doi bărbați, de 74 și 75 de ani, au încetat din viață înttr-un incendiu care a avut loc în această dimineață la spitalul suport COVID Movila Vulpii din Ploiești. 15 pacienți au fost evacuați la Spitalul Județean Ploiești. Cei 15 au patologie COVID, toți depindeau de oxigen cu debit mare.
Incendiul de la spitalul din Ploieşti: Cercetări pentru ucidere din culpă, vătămare corporală şi nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate

Autorităţile au activat Planul roşu de intervenţie.

Din primele informaţii, doi pacienţi sunt decedaţi, alţi 20 fiind evacuaţi.

2. -imagine fara descriere- (imaginile-groazei--cum-arata-salonul-spitalului-din-ploiesti-dupa-ce-au-ars-de-vii-doi-pacienti---foto-2.jpg)

Salonul în care a izbucnit incendiul și în care au ars de vii cei doi pacienți era dotat cu senzori de monitorizare a nivelului de oxigen din aer, dar și cu o ușă de exterior, prin care se putea aerisi, potrivit observatorulph.ro.

3. -imagine fara descriere- (imaginile-groazei--cum-arata-salonul-spitalului-din-ploiesti-dupa-ce-au-ars-de-vii-doi-pacienti---foto-3.jpg)

Incendiul a izbucnit în momentul în care o infirmieră încerca să conecteze la oxigen unul dintre cei doi pacienți care au murit.

La faţa locului au fost mobilizate şase autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o descarcerare şi 20 de ambulanţe SMURD şi SAJ, cu 57 de pompieri militari, precizează ISU Prahova.

4. -imagine fara descriere- (imaginile-groazei--cum-arata-salonul-spitalului-din-ploiesti-dupa-ce-au-ars-de-vii-doi-pacienti---foto-4.jpg)

Sursa FOTO: capturi observatorulph.ro

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel