Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Imagini incredibile filmate de un șofer român de TIR, în Vama Pitești: Sunt „invitați” să își facă nevoile în spatele unei clădiri
WhatsApp
Imagini incredibile filmate de un șofer de TIR, în Vama Pitești.
Imagini incredibile filmate de un șofer român de TIR, în Vama Pitești: Sunt „invitați” să își facă nevoile în spatele unei clădiri

Deși este o vamă extrem de aglomerată, prin care trec și așteaptă ore în șir zeci de oameni, acolo nu există niciun punct sanitar funcțional, iar angajații îi invită pe cei care au nevoie la toaletă să meargă în spatele clădirii. Imaginile sunt greu de privit.

Daniel Cimpoeru este din Alba Iulia, iar joi a mers cu TIR- ul să faca vama la Pitești. A întrebat de o toaletă și a fost trimis în spatele clădirii. Omul mărturisește că situația l-a consternat.

„Pur și simplu am zis că e o glumă oarecum, în primă fază, dar când am ajuns acolo și am văzut ce este, într-adevar, că de fapt acolo totul e o toaletă... am zis, bă, nu e adevărat, e peste puterile mele de a înțelege”, spune Daniel Cimpoeru, la Știrile PRO TV.

La Vama Pitești, nimeni nu a fost disponibil să explice ce se întâmplă.

 

„Am identificat problema sunt siderat!”

 

Purtătorul de cuvânt al Direcției Generale a Finanțelor Publice Ploiești, de care aparține Vama Pitești, se declară indignat.

„Am văzut imaginile, sunt fără comentarii, am identificat problema sunt siderat!”, spune Dumitru Bejinariu, purtător de cuvânt DGRFP Ploiești.

„A avut toaletă, eu sunt de șapte ani, și nu mai e toaletă, a avut toaletă cu dușuri... Dacă le-au stricat șoferii, le-au înfundat?!”, a spus femeia de serviciu.

Între timp, fiecare șofer se descurcă așa cum poate.

Purtătorul de cuvânt al Directiei Finanțelor Publice Ploiești a promis că luni se va face curățenie în curtea vămii din Pitești.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel