Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Imagini emoționante cu o bătrână de 80 care vinde flori în Craiova. ”Bătrânii sunt comori neprețuite” - VIDEO
WhatsApp
Un videoclip cu o bunicuță din Craiova a ajuns viral pe internet, stârnind sute de emoții din partea internauților. 
Sursă foto: Tiktok @alinadobree

O bunică în vârstă de 80 de ani a ajuns virală pe rețelele de socializare după ce un utilizator Tiktok a filmat-o cum își câștigă traiul de zi cu zi. În videoclip se vede cum femeia cocoșată de bătrânețele cară un coș plin cu flori. 

Videoclipul cu bunicuța a devenit viral și a strâns peste 200.000 de vizualizări. Mulți dintre cei care au urmărit clipul au fost impresionați de povestea ei și de dedicarea de a munci chiar și la o vârstă înaintată.

Utilizatorul care a distribuit videoclipul a împărtășit și o mică poveste din discuția pe care a avut-o cu bunicuța. Aceasta locuiește singură și, pentru a uita de suferințele și problemele vieții, muncește din greu vânzând flori. Clipul a devenit un apel pentru locuitorii din Craiova să o viziteze și să îi ofere sprijin, atât prin cumpărarea florilor, cât și prin ascultarea poveștilor ei.

”Societatea tinde să-i înlăture pe cei bătrâni” 

 

„Dacă sunteți din Craiova nu ezitați să treceți pe la bunicuța cu flori. Zilele trecute am intrat în vorbă cu dânsa, mi-a povestit fragmente din viața ei... este singură și ca să mai uite de suferință și probleme, chiar și la 80 de ani muncește din greu. O vedeți zilnic în această perioadă în zona centrului. Luați câteva flori, ascultați-o măcar câteva minute și poate o să priviți viața cu alți ochi.


Avem așa de multe de învățat de la cei bătrâni... societatea tinde să-i înlăture, însă eu îi văd comori neprețuite. Numai privind-o îți dă deja o lecție de viață!”, se arată în descrierea videoclipului. 

VIDEO 

 

@alinadobree Ca răspuns pentru @Cristina Nicola Dacă sunteți din Craiova nu ezitați să treceți pe la bunicuța cu flori. Zilele trecute am intrat în vorbă cu dânsa, mi-a povestit fragmente din viața ei... este singură și ca să mai uite de suferință și probleme, chiar și la 80 de ani muncește din greu. O vedeți zilnic în această perioadă în zona centrului. Luați câteva fori, ascultați-o măcar câteva minute și poate o să priviți viața cu alți ochi. Avem așa de multe de învățat de la cei bătrâni... societatea tinde să-i înlăture, însă eu îi văd comori neprețuite. Numai privind-o îți dă deja o lecție de viață! #craiova #romania #batraniinostri #fypシ #viral #povestedeviata #romaniameafrumoasa???????? ♬ sunet original - Alina Dobre

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel