Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Imagini de la negocierea muncitorilor români sechestrați. Cei doi, legaţi şi ţinuţi pe balcon
WhatsApp
Primele imagini de la negocierea din Oneşti, acolo unde un bărbat a luat ostatici doi tineri pe care i-a legat, i-a ţinut pe balcon, iar apoi i-a omorât.
Sursa foto: captură Antena 3

Pe imaginile difuzate de Antena 3 se poate observa cum răpitorul, un bărbat în vârstă de 66 de ani, discută de la balconul apartamentului cu un negociator al Poliţiei, acesta din urmă fiind însoţit de un luptător al Serviciului de Acţiuni Speciale.

Lângă răpitor, în balcon, se poate observa unul dintre ostatici, iar potrivit unor surse din anchetă, răpitorul i-ar fi legat pe cei doi muncitori la mâini şi i-a obligat să rămână în balcon.

Citește și Muncitori români, sechestrați de un pensionar: Cel puțin doi au fost uciși

La faţa locului, negociatorul a adus-o pe soţia bărbatului, în speranţa că aceasta îl va face să renunţe la gestul său.

Mai mult, bărbatul a solicitat, în schimbul eliberării celor doi ostatici suma de 300.000 de euro, dar şi o hotărâre judecătorească de repunere în posesie a apartamentului.

 

Unul dintre ostatici a încercat să îi ia răpitorului cuţitul

 

După aproximativ trei ore de negocieri, unul dintre ostatici a încercat să îi ia răpitorului cuţitul.

A urmat o luptă în care muncitorii au încercat să îl imobilizeze pe agresor, timp în care poliţiştii, care aşteptau la uşă, au intervenit în forţă.

Luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale l-au împuşcat pe răpitor, însă acesta apucase să îi înjunghie pe cei doi ostatici. Din nefericire, medicii care au intervenit imediat în apartament nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe muncitori.

Aceştia au fost transportaţi de urgenţă la spital, însă a fost prea târziu. Ambii au fost declaraţi decedaţi. Tot la spital a ajuns şi răpitorul, sub escorta mascaţilor, fiind în stare foarte gravă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel