Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Chefi la Cuțite continuă. Au fost dezvăluite numele celor patru noi jurați
WhatsApp
Antena 1 a anunțat că urmează un nou sezon Chefi la Cuțite.  În locul celor trei bucătari-chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, vor fi alți patru.
Chefi la Cuțite continuă. Au fost dezvăluite numele celor patru jurați. Sursă foto - Antena3

Cei patru sunt bucătari cunoscuți în industrie, dar nu foarte populari când vine vorba de public, anunță Antena3.

Așadar, cei patru jurați pe care Mona Segall mizează sunt: Alexandru Sautner, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu!

Irina Fodor va continua să prezinte show-ul după ce și Gina Pistol și-a dat demisia în urmă cu ceva timp.  

Antena 1 i-a dat în judecată pe chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu și le-a cerut să revină la filmări, conform contractului. Cum aceștia nu dau semne de a da curs solicitării, probabil în curând li se vor cere și daune consistente.

Chef Richard Abou Zaki a plecat de la Piatra Neamț în Italia la 5 ani, a lucrat ca sous-chef  la cel mai bun restaurant din lume - Osteria Francescana și are propriul local cu o stea Michelin, obținută la numai 8 luni de la lansare.

Chef Ștefan Popescu intră în echipa Chefi la cuțite după ce a coordonat bucătăriile unora dintre cele mai importante hoteluri din București și s-a specializat în patiserie la cursuri de 3 stele Michelin din Paris. Este, de asemenea, formator de talente pentru toată piața românească.

Chef Alexandru Sautner  gătește profesionist de 30 de ani. Primele restaurante le-a deschis în Germania, iar mai apoi a cucerit România, din Mamaia și până în București cu creațiile sale. 

Chef Orlando Zaharia a lucrat pentru Președinția României, a fost om de bază în naționala bucătarilor din Romania și primul câștigător Chef de Romania, competiția bucătarilor profesioniști din țară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel