Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop, sâmbătă, 16 noiembrie 2019
WhatsApp
Horoscop. Leii sunt nevoiți să se întâlnească cu oameni din trecutul lor, unii pe care nu îi suportă, dar apropiații inisistă așa că nu au ce face.
Vărsătorii vor  petrece clipe minunate alături de partener

Berbec

Familia îți cere să te implici mai mult în treburile casei care ție nu prea îți plac. Ai impresia că pierzi timp dacă stai toată ziua să faci curățenie sau cumpărături.

Taur

Partenerul îți cere să fii mai responsabil cu resursele comune pentru că ai făcut multe cheltuieli fără aprobarea lui. Nu pierde timpul aiurea.

Gemeni

Ai vrea să lenevești mult și bine, însă ai foarte multe lucruri de făcut. Din păcate, nici nu vei putea delega cuiva din ele. Spre seară vei ieși cu prietenii.

Rac

Vei avea de ceartă cu rudele sau vecinii. Chiar dacă apar stricăciuni și nu ai nicio vină, nu te grăbi să blamezi pe nimeni până nu ai probe solide. Mai bine, cauți soluții.

Leu

Ești nevoit să te întâlnești cu oameni din trecutul tău, unii pe care nu îi suporți, dar apropiații inisistă așa că nu ai ce face. Nu exagera cu mâncarea și alcoolul.

Fecioară

Nu te mai grăbi atunci când mergi în oraș să plătești tu, mai lasă-i și pe alții. Vrei nu vrei, îți vei petrece ziua în compania familiei, și nu a prietenilor.

Balanță

Ai idei foarte bune, legate de petrecerea timpului liber, iar persoanele dragi vor ține cont de părerea ta. Te vor urma și te vor sprijini financiar.

Scorpion

Te preocupă continuu ceva, nu reușești să te relaxezi și să te bucuri de această zi. Îți dorești mult ceva, dar deocamdată ești legat de mâini și picioare.

Săgetător

Prietenii nu îți acordă atenția cuvenită și le vei face numeroase reproșuri. Ești în stare să pleci de lângă ei fără explicații doar pentru a te răzbuna.

Capricorn

Astăzi refuzi să ieși din carapacea ta. Nu vrei zgomot, agitație și oameni superficiali în jurul tău. Râvnești la clipe de liniște autentică și la o viață simplă.

Vărsător

Vei petrece clipe minunate alături de partener. Cei singuri pot cunoaște persoane noi foarte carismatice. Este o zi favorabilă pentru călătorii.

Pești

Părinții îți cer să îi ajuți, să stai mai mult cu ei. Veți depăna multe amintiri. Dacă este cazul, vă veți ierta micile imprundențe din trecut. Toleranța și empatia vor ajuta în acest sens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel