Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Haos pe Aeroportul Otopeni. Sute de români care au venit din străinătate au așteptat la cozi: „Și ne mai mirăm de ce ne înjură străinii”
WhatsApp
A fost haos pe Aeroportul Otopeni, unde sute de persoane care au aterizat duminică dimineață.
Haos pe Aeroportul Otopeni. Sute de români care au venit din străinătate au așteptat la cozi: „Și ne mai mirăm de ce ne înjură străinii” FOTO: colaj capturi observatorulph.ro

Și asta pentru că, susțin oamenii, încă o dată angajații care se aflau la serviciu nu au putut gestiona numărul mare al călătorilor din avioanele care au aterizat în același timp.

Un român a relatat că timpii de așteptare au depășit o oră, iar sute de persoane au fost obligate să își aștepte rândul într-o aglomerație de nedescris și o căldură infernală, relatează observatorulph.ro.

„Așa arată intrarea în România, o țară membră a Uniunii Europene. Și ne mai mirăm de ce ne înjură străinii…”, a fost mesajul românului, potrivit sursei citate.

Conform sursei citate,  a fost solicitat un punct de vedere conducerii aeroportului cu privire la situația apărută duminică dimineață, însă până la ora publicării articolului acesta nu a fost remis.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel