Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Grevă în Italia, pe 22 aprilie. Nordul țării va fi blocat
WhatsApp
O grevă este planificată în Italia pentru 22 aprilie. Va fi afectată circulația trenurilor. 
MAE, avertizare călătorie în Italia: Transportul va fi complet paralizat

O grevă a personalului feroviar este programată pentru luni, 22 aprilie și va implica atât angajații Trenitalia, din diferite regiuni ale Italiei, cât și personalul Trenord, din Lombardia.

Greva a fost confirmată de Ministerul Infrastructurii și Transporturilor. 

Greva la Milano

 

În Milano și în restul teritoriului acoperit de Trenord, operatorii feroviari vor fi în grevă timp de 23 de ore, de luni de la ora 03:00, până la ora 02:00, marți, 23 aprilie.

În ceea ce privește transportul public local, totul va fi normal luni, 22 aprilie. Metroul, autobuzele și tramvaiele din oraș ar putea fi implicate în unele greve programate pentru începutul lunii mai, în special una de 24 de ore posibil pentru datele de 1 sau 6 mai. 

Greva la Veneto

 

Sindicaliștii Osr Filt-Cgil, Fit-Cisl, Uilt-Uil, Ugl railwayi, Slm-Fast-Confsal și Orsa Ferrovie au anunțat o grevă de 8 ore în Veneto în cazul celor care lucrează pentru Trenitalia.

Mecanicii de trenuri și șefii serviciilor de trenuri vor opri munca luni, 22 aprilie începând cu ora 9:00, până la ora 17.00 luni.. O grevă care implică și trenuri de mare viteză și care va avea probabil repercusiuni și asupra celor care leagă Milano și orașele Veneto.

Greva la Piemont

 

Se așteaptă o grevă de 8 ore (de la 9.00 la 17.00) în Piemont, anunțată de sindicatul Osr Orsa Trasporti. Categoriile implicate vor fi angajații Trenitalia, lucrătorii de întreținere și curățenie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel