Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Grecia. Românii „Bonnie și Clyde”, spaima proprietarilor de magazine de bijuterii, prinși când erau la un pas să se urce pe feribot
WhatsApp
Un cuplu de români a dat palpitații vânzătorilor, după ce a comis mai multe jafuri în magazinele de bijuterii din orașul Heraklion, Creta.
Grecia. Românii „Bonnie și Clyde”, spaima proprietarilor magazinelor de bijuterii, prinși când urcau pe feribot

Cu mișcări calculate și relaxați, cei doi au intrat, vineri dimineață, într-un magazin de bijuterii din Moires. Femeia a distras atenția vânzătorului, iar bărbatul a sustras un ceas din vitrina care a rămas deschisă pentru câteva momente.

Cei doi român au fost arestaţi câteva ore mai târziu după ce au provocat un scandal într-o cafenea din Agia Varvara.

Videoclipurile postate pe facebok, de proprietarul magazinului de bijuterii, Lefteris Koundourakis, i-au ajutat pe polițiști să identifice hoții. Femeia a intrat prima în magazin și prefăcându-se că este interesată să cumpere o pereche de cercei l-a ținut ocupat pe proprietar.

Un bărbat purtând o șapcă și ochelari întunecați a intrat în magazin și, cu mișcări rapide, a scos un ceas din vitrina care fusese lăsată descuiată o vreme, scrie presa din Grecia.

A pus ceasul pe biroul bijutierului și, după câteva minute, în timp ce stătea pe scaun „așteptând” soția, l-a luat și l-a pus în geanta lui deschisă.

Firește, cuplul a dispărut și după ce s-a urcat într-o mașină de închiriat, condus de o a treia persoană, s-au îndreptat spre Heraklion.

 

Românii „Bonnie și Clyde” se pregăteau să plece cu feribotul, înainte de a fi prinși

 

Cu același calm și confort, câteva minute mai târziu s-au oprit în Agia Varvara, la 20 km de Moires, pentru a bea cafea într-o cafenea locală. Totuși, acolo s-au certat cu chelnerița și după ce au jignit-o au plecat foarte supărați, fără să plătească cafelele!

Cuplul care a jefuit un magazin de bijuterii, vineri dimineața, în Moires a fost arestat, vineri după-amiază!

Potrivit informațiilor polițiștilor, cuplul locuia într-o cameră închiriată în Kissamos, Chania. De fapt, aveau deja cumpărate bilete pe feribot pentru a pleca vineri seara, dar poliția i-a prins la timp.

Polițiștii din Moires s-au mobilizat imediat și cu ajutorul plăcuțelor de înmatriculare ale mașinii închiriate și a imaginilor video din magazin au solicitat ajutorul colegilor din Kissamos, care i-au reținut pe cei trei infractori. Cele trei persoane reținute, doi bărbați și o femeie, din România, au vârste cuprinse între 45 și 50 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel