Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Grecia. Român, pus sub urmărire de poliția din Thassos: „Oamenii care vin în vacanță trebuie să știe că nu pot face ce vor”
WhatsApp
Un turist român a fost pus sub urmărire de poliţia de pe insula greacă Thassos după ce a vandalizat maşina unei localnice. 
Grecia. Român, pus sub urmărire de poliția din Thassos: „Oamenii care vin în vacanță trebuie să știe că nu pot face ce vor”

Incidentul s-a petrecut la intrarea unui club de noapte. Românul, venit de la o petrecere, a trebuit să facă manevre complicate pentru a ieşi din parcare, deoarece maşina femeii îi stătea în cale. Deşi a ajuns cu bine în stradă, cu ajutorul unui paznic, bărbatul s-a înfuriat şi s-a răzbunat pe vehiculul grecesc, căruia i-a spart geamurile înainte de a pleca. Proprietara maşinii avariate a sesizat justiţia şi forţele de ordine.

„Aceşti oameni care vin în vacanţă în Thassos trebuie să ştie că nu pot face ce vor, numai pentru că s-au înfuriat”, a spus ea, potrivit Observator. Românul nu prea are cum să scape deoarece poliţia şi garda de coastă au numărul maşinii sale şi fac controale pe feriboturile care părăsesc insula.

 

Vezi și 

 

Grecia. O familie de români cu trei copii mici, experiență neplăcută: „Vă rog să mă ajutaţi!”

 

O familie cu trei copii din România a rămas fără cazare în Thassos, după ce proprietarii pensiunii nu au onorat rezervarea. Ce spune legislaţia europeană şi unde vă puteţi adresa pentru astfel de probleme plus un sfat simplu care poate să vă salveze vacanţa.

„Bună ziua, vă rog să mă ajutaţi! Am ajuns în Lumenas la cazare şi din păcate nu au onorat rezervarea, suntem cu trei copii mici, deci căutam cazare începând de astăzi până pe 3 august, avem nevoie de şase camere duble! Mulţumesc!!”, a transmis, disperată, Ana Maria, potrivit Adevărul. Pe lângă mai multe sugestii de cazare, românii s-au arătat îngrijoraţi de faptul că astfel de relatări din Grecia sunt din ce în ce mai dese.  „Deja am o frică. Mai ales că venim şi cu bebe mic. Am emoţii de acum. Până acum nu am păţit aşa ceva, însă speram să nu păţim şi noi aşa”, a susţinut Adriana. „Deja se cam împute treaba. Şi pe booking am luat ţeapă (tot la greci), dar mă rog, fiind de pe o zi pe alta nu e bai. Mai grav e pentru cei care au făcut rezervări încă din iarnă / primăvara”, e de părere Alex.  „Da, grecii, oricât am fi noi de toleranţi, sunt tot mai disperaţi să facă bani, să nu rateze nimic. Mai bine le convine să vina doi (clienţi-nr) o dată pentru aceeaşi cazare, decât să stea cu teama că nu vine nimeni. Defecta gândire. Pas...”, a explicat Miri.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel