Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Grecia. Atac armat lângă Atena: Un fost angajat al unei companii maritime a tras în oamenii din sediul firmei fostului angajator; patru decedați
WhatsApp
Patru persoane au murit, luni, într-un atac armat la sediul unei companii maritime din suburbiile Atenei, autorul punându-şi apoi capăt zilelor, a anunţat o sursă din poliţia elenă. 

Doi bărbați și o femeie și-au pierdut viața în urma unui atac armat la sediul unei companii maritime din suburbiile Atenei. Se suspectează că autorul faptul faptei este un fost angajat al companiei. Bărbatul și-a pus capăt zilelor după comiterea atacului.

Atacatorul a intrat în grabă în clădire, luni dimineaţă, după care a deschis focul ucigând doi bărbaţi şi o femeie. Ulterior, el s-a baricadat în birourile companiei European Product Carriers. Incidentul s-a produs luni, în jurul orei locale 10:20 (08:20 GMT), informează Agerpres.

Autorul faptei, un angajat concediat

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost prezentat de media greceşti drept un fost angajat ce fusese concediat de această companie cu sediul la Glyfada, o suburbie balneară a Atenei.

El a fost găsit mort ''în subsolul clădirii, cu puşca sa alături'', potrivit poliţiei.

''Conform primelor informaţii, pare că s-a sinucis'', a indicat un reprezentant al biroului de presă al poliţiei. Aceasta a indicat că a evacuat două femei pe care atacatorul le închisese în toaletă.

 

---------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel