Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gigi Becali a ținut tot Postul Paștelui, cu speranța ca FCSB să iasă campioană. „Mănânc pâine cu gem și pâine cu compot”
WhatsApp
Gigi Becali a mărturisit că a ținut tot Postul Paștelui, timp de 40 de zile, iar acest lucru este vizibil deja pe două planuri diferite. În primul rând, patronul FCSB a scăpat de câteva kilograme în plus, iar un al doilea beneficiu indirect, parcursul pe care îl are echipa sa în play-off. Becali a mâncat doar pâine cu gem și compot, iar Dumnezeu l-a ajutat.
Gigi Becali a ținut tot Postul Paștelui, cu speranța ca FCSB să iasă campioană. „Mănânc pâine cu gem și pâine cu compot”

Se știe că Gigi Becali este foarte credincios și a respectat cu sfințenie cele 40 de zile de post. Afaceristul a slăbit vizibil în Postul Paștelui și declară că se simte foarte bine. Dumnezeu i-a dat putere să poată posti, iar acum FCSB se află din nou în lupta pentru titlul de Campioană a României. 

„Aveam 82 de kilograme și acum am 76. Mănânc pâine cu gem și pâine cu compot. Altceva nu mănânc! Nu pot nici vinete, nici ardei. E foarte bine așa! Postul este sănătatea trupului. Grăsimea, mâncarea îngreunează trupul, nu e bine”, a declarat Gigi Becali la România TV, relatează digisport.ro.

Pe lângă postul în ține și rugăciunea este foarte importantă pentru patronul de la FCSB. Nici în acest an nu a lipsit de pe Muntele Athos, unde a fost însoțit de MM Stoica, de Alexandru Tudor, dar și de ginerele său, Mihai Mincu, soțul Teodorei Becali, și de Florin Vulturar.

FCSB, la două puncte în spatele liderului CFR Cluj

 

FCSB a reintrat la lupta pentru titlu cu CFR Cluj și nu trebuie să facă niciun pas greșit în viitoarele meciuri, dacă vrea să câștige. După cum ne-a obișnuit, CFR Cluj este lider în acest moment și pare că este mai determinată ca niciodată să rămână așa până la sfârșit. 

Gigi Becali și FCSB încă au de stabilit locul în care se va desfășura ultimul meci, cel cu CFR Cluj, însă mai important pentru ei este ca FCSB să îi depășească la puncte pe lideri. În caz de egalitate la final, ardelenii ar fi campioni.

După șase etape de play-off, FCSB are chiar cu două puncte mai puțin decât CFR, diferență care s-a micșorat după meciul direct, câștigat de ”roș-albaștri” cu 1-0 la Cluj.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel