Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gică Popescu, infectat cu coronavirus. Anunț făcut în urmă cu puțin timp
WhatsApp
Gică Popescu, depistat pozitiv la coronavirus. Clubul de fotbal FC Viitorul a anunţat, luni seara, pe site-ul oficial, că preşedintele Gheorghe Popescu a fost depistat pozitiv la coronavirus în urma unei testări individuale. 
Sursa foto: Facebook

"FC Viitorul Constanţa anunţă că, în urma unei testări Covid-19 efectuate individual de preşedintele clubului nostru, Gheorghe Popescu, rezultatul a fost unul pozitiv. Acest test a fost efectuat separat de restul echipei noastre, astfel că ne continuăm pregătirea meciului cu Universitatea Craiova în condiţii normale", se menţionează pe site-ul citat.

Deşi este pozitiv, fostul internaţional nu prezintă niciun fel de simptom. "În continuare se va aştepta un răspuns al DSP Bucureşti pentru a se urma procedurile specifice în astfel de situaţii", se mai precizează pe site-ul clubului din Ovidiu.

De la 12 iunie, când au fost reluate meciurile de fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucători şi angajaţi ai unor cluburi din Liga I (FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi, Astra Giurgiu, FCSB, FC Argeş, UTA şi Chindia Târgovişte) şi Liga a II-a (Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, ASU Poli Timişoara, Turris Oltul Turnu Măgurele, FC U Craiova 1948 şi Pandurii Târgu Jiu).

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi, a fost infectat cu virusul după încheierea campionatului, ratând prima parte a pregătirii pentru noul sezon.

UTA a înregistrat mai multe cazuri pozitive în lotul său dinaintea începutului sezonului, iar Chindia Târgovişte a avut şapte cazuri pozitive înaintea partidei cu Dinamo, din etapa a doua, însă meciul s-a desfăşurat conform programării.

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate până acum zece cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel