Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gheorghe Dincă este cuprins de remușcări și plânge în închisoare: „Se gândeşte la familiile victimelor şi la familia lui”
WhatsApp
Ies la iveală noi informații despre Gheorghe Dincă, presupusul criminal de la Caracal. Avocatul acestuia a dezvăluit ce face bărbatul în închisoare, de fapt.
antena3.ro

Cazul crimelor de la Caracal este departe de-a fi finalizat și au apărut noi informații despre Gheorghe Dincă, bărbatul despre care se crede că le-a omorât pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu.

Avocatul lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, a dezvăluit ce face acesta în închisoare, de fapt. Claudia Lascoschi a declarat că Gheorghe Dincă este cuprins de remușcări și că plânge în închisoare.

„El are regrete, plânge, se gândeşte la familiile victimelor şi la familia lui”, a spus avocatul, potrivit a1.ro.

Mai mult decât atât, avocatul lui Gheorghe Dincă a declarat care sunt sentimentele care îl încearcă pe bărbatul acuzat că le-ar fi omorât pe tinerele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

„A început să conștientizeze la un moment dat. Cred că a avut şi o problemă pentru că nu și-a luat la un moment dat medicamentele şi este posibil ca şi din acest motiv să fi ajuns în această tristă situaţie în ceea ce priveşte evenimentele tragice", a mai spus avocatul Claudiu Lascoschi.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel