Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gheorghe Dincă a cerut să fie plasat în arest la domiciliu și să nu mai fie acuzat de crimă și omor
WhatsApp
Gheorge Dincă află astăzi dacă rămâne în spatele gratiilor. Judecătorii Tribunalului Olt vor decide dacă-l vor ţine în continuare în arest sau îi vor da altă masură preventivă.
Sursa foto: captură Antena 3

Dincă a fost întâmpinat de numeroase persoane care l-au huiduit și i-au strigat „spânzură-te singur”.

Presupusul criminal din Caracal le-a spus magistraților că nu mai vrea să stea după gratii și să fie acuzat de crimă și viol. Dincă a cerut să fie plasat în arest la domiciliu.

 

Dincă şi Risipiţianu, trimiși în judecată

 

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţianu au fost trimiși în judecată miercuri, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre. Potrivit procurorilor DIICOT, Dincă a răpit-o, în 14 aprilie, pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, a dus-o la casa sa din Caracal, unde a ținut-o timp de trei zile imobilizată de pat, legată la ochi și a violat-o de mai multe ori.

Ştefan Risipiţianu este acuzat că, ajuns la locuinţa respectivă, a observat fata și i-a cerut lui Dincă acordul s-o violeze.

Citește și Gheorghe Dincă, huiduit la Tribunalul Olt: „Spânzură-te singur!"

Dincă ar fi omorât-o în 17 aprilie pe Luiza Melencu, în bătaie, iar apoi a ars trupul acesteia într-un butoi metalic.

În 24 iulie, Dincă a răpit-o din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, și a dus-o la locuinţa sa din Caracal. Și cea de-a doua victimă a fost imobilizată de pat cu un lanţ, legată și violată. Dincă este acuzat că a sunat familia tinerei pentru a induce ideea că aceasta a plecat din România, iar când s-a întors acasă, Dincă a observat că fata a reuşit să desfacă lanţul cu care era legată de pat, să îşi scoată banda adezivă de la ochi şi că ţinea în mână un telefon vechi găsit în cameră. Atunci, Dincă a lovit-o, a sugrumat-o provocând decesul, apoi i-a ars trupul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel