Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gest impresionant al carabinierilor din Catania: Au găsit jucăria pierdută a unui copil cu autism
WhatsApp
În urma unui apel, o mamă a solicitat carabinierilor din Catania să o ajute în găsirea celui mai bun prieten al fiului ei în vârstă de zece ani care suferă de autism. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Un apel aparent ciudat a înmuiat inima carabinierilor din Catania. Aceștia au fost apelați de o mamă pentru că acesta și-a pierdut cel mai bun prieten, o jucărie din pluș.  

Copilul a intrat într-o stare de disperare după ce și-a pierdut jucăria

Mama copilului, o femeie în vârstă de 39 de ani, a format numărul de urgență și a povestit întâmplarea operatorului. Femeia a simțit reticență din vocea persoanei căreia îi cerea ajutorul, așa că s-a simțit nevoită să insiste, explicând condiția fiului său. 

„Fiul meu, în vârstă de zece ani, suferă de autism și a intrat într-o stare de disperare pentru că și-a pierdut jucăria preferată din pluș despre care crede că este cel mai bun prieten al lui. Știu că pare ciudat, dar vă rog din suflet să mă ajutați!”, a povestit mama stânjenită de situație. 

Părinții și profesorii, emoționați de gestul polițiștilor 

Înțelegând delicatețea situației și profitând de faptul că în acel moment nu mai erau intervenții urgente în curs, apelul a fost direcționat către poliția din cartierul Nesima. 

Echipajul, pe baza indicațiilor oferite de mamă, a hotărât să parcurgă traseul pe care cei doi l-au făcut, plecând de la școală în direcția casei femeii. În cele din urmă, după câteva ore de căutări, jucăria a fost găsit ascuns după roata unei mașini parcate. 

Când copilul a văzut poliția sosind în sala de clasă, a știut că Honda, prietenul lui cel mai bun din pluș, este în siguranță. Aceștia i-au înmânat jucăria băiatului care s-a inveselit instant. Părinții și profesorii au fost emoționați de gestul polițiștilor și le-au mulțumit din suflet pentru ajutor. 

Părinții i-au explicat micuțului că polițiștii i-au găsit jucăria după ce au „investigat” traseul parcurs de el și au urmărit pașii lui Honda pe stradă. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel