Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Un român s-a baricadat în casă și a încercat să-i dea foc
WhatsApp
Incident tensionat într-o localitate din Germania. Un român s-a baricadat în casă și a încercat să-i dea foc. Polițiștii au intervenit de urgență.

Un român în vârstă de 30 de ani a fost rănit ușor în urma unui incident tensionat petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în orașul Unna din Germania. Bărbatul s-a baricadat într-o casă și a amenințat că o va incendia, după ce anterior își amenințase colegul de apartament cu un cuțit.

Potrivit publicației locale Waz, incidentul a debutat în jurul orei 00:40, când românul, aflat sub influența alcoolului, a devenit violent și l-a amenințat pe colegul său de apartament cu un cuțit. Situația a escaladat rapid, bărbatul baricadându-se în locuință și amenințând că va da foc clădirii.

Forțele de ordine au sosit la fața locului și, alertate, de mirosul de fum provenind din apartament, polițiștii au decis să intre cu forța pentru a preveni o tragedie.

Potrivit polițiștilor germani, "starea psihică a perturbatorului era una ieșită din comun". Intervenția promptă a fost considerată necesară pentru a opri escaladarea conflictului și a pune în siguranță toți cei implicați.

Datorită intervenției prompte a polițiștilor, colegul de apartament al românului a fost evacuat în siguranță, iar incendiul a fost stins rapid, limitând daunele provocate clădirii.

Incidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a bărbatului român, care a fost preluat de autorități pentru a primi îngrijirile medicale necesare, având în vedere starea sa psihică și fizică precară.

 

--------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel