Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Tânăr român, acuzat de tentativă de omor, după ce a înjunghiat un tânăr: „Eram supărat și am vrut să-l rănesc puțin”
WhatsApp
Un român este acuzat de tentativă de omor, după ce a atacat cu un cuțit un alt tânăr. Atacatorul susține că este nevinovat și că ar fi vorba despre un incident, care s-a petrecut pe Elba, pe 18 iunie 2021, în timpul unui episod de înot.
Germania. Tânăr român, acuzat de tentativă de omor, după ce a înjunghiat un tânăr Eram supărat și am vrut să-l rănesc puțin

Acuzatul și-a recunoscut în mare măsură crima. „Eram supărat și am vrut să-l rănesc puțin”, a spus, joi, tânărul român, de 19 ani, la începutul ședinței de la tribunalul districtual din Hamburg.

Criminalul spune că nu a intenționat  să-l omoare pe tânăr. „Aș putea găsi multe modalități de a-l ucide. Nu am vrut să fac asta”, a mai adăugat românul.

Potrivit parchetului, fratele, în vârstă de 15 ani, al acuzatului a fost luat de curent în timp ce înota în Blankenese, pe 18 iunie anul trecut. Cadavrul fratelui înecat a fost găsit la doar două zile după comiterea crimei.

A doua zi, se spune că acuzatul ar fi vorbit cu cel mai bun prieten al tânărului de 15 ani din districtul Harburg. Apoi, fără avertisment, l-a prins de umăr și l-a înjunghiat de patru ori în spate cu un cuțit.  Victima a suferit leziuni interne, care i-au pus viața în pericol și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență, scrie sueddeutsche.de.

 

"Nu am voci în cap. Nu vreau să merg la spital, să vorbesc tot timpul despre problemele mele"

 

Polițiștii l-au arestat pe român la domiciliu, câteva ore mai târziu. După aceea, criminalul a fost arestat. Ulterior, s-a dovedit că românul primise, în trecu, un tratament psihiatric.

Procurorul îl acuză pe bărbat de tentativă de omor. În același timp, el susține că nu este vinovat. Prin urmare, cere să fie plasat  într-un spital de psihiatrie.

Un raport medical atestă  că acesta ar suferi de schizofrenia. Românul însă neagă acest lucru. "Nu am voci în cap. Nu vreau să merg la spital să vorbesc tot timpul despre problemele mele", a spus acesta în fața procurorului.  Mai degrabă, românul ar prefera să ajungă la închisoare.

Un alt român, care a obosit să se ascundă, s-a predat singur polițiștilor germani.

 

Germania. Un român a obosit să se ascundă și s-a predat singur polițiștilor: „Sunt căutat cu mandat de arestare”

 

Un român, în vârstă de 60 de ani, căutat cu mandat de arestare, s-a predat singur la secția din Gara Centrală din Mannheim.

Evenimentele s-au petrecut, miercuri seara, 19 ianuarie, când un bărbat, care fusese căutat de mai multe ori de poliție, s-a predat la gara principală din Mannheim. În jurul orei 21.00, cetățeanul român, în vârstă de 60 de ani, s-a prezentat singur la secția de poliție federală din Mannheim. Acesta le-a spus ofițerilor că era căutat pentru a fi arestat.

O verificare a datelor personale ale bărbatului a confirmat această afirmație. Românul, în vârstă de 60 de ani, era căutat de patru procurori pentru mai multe capete de acuzare de fraudă cu ajutoare sociale. El are de executat o pedeapsă totală de peste 260 de zile de închisoare. În urma acțiunii poliției, bărbatul a fost dus la închisoare, informează un comunicat al poliției. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel