Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania: SOLUȚIA pe care a găsit-o poliția pentru ca ROMÂNII care așteptau să poată VOTA cu toții (VIDEO)
WhatsApp
Poliția din München a venit în ajutorul numeroșilor români care încă așteptau la ora 21.00, ora închiderii urnelor, în fața Consulatul României, pentru a își exercita votul. 

Polițiștii germani au delimitat, cu garduri, un perimetru în jurul secției de votare, care să-i cuprindă pe toți românii care așteptau la coadă, astfel încât fiecare dintre ei să apuce să voteze, anunță HotNews.ro.

„Poliția din München ne-a ajutat si au îngrădit secția de votare astfel încât toți românii care au fost in fața consulatului până la ora 21 pot vota. Încă asteptam sa intram in consulat", a spus o româncă.

Același lucru a relatat pe pagina sa de Facebook și jurnalistul Vlad Ursulean de la Casa Jurnalistului, aflat la Consulatul General din München:

„Final fericit la München, unde poliția a luat inițiativa de a construi un perimetru din garduri, a băgat pe toată lumea înăuntru și acum consideră că sunt pe teritoriul consulatului, deci vor vota cu toții.

Unul dintre polițiști e născut în Brașov și ne-a vorbit la portavoce în română. „Noi vrem ca mai mulți oameni să voteze", a spus el.

Rămâne enervarea de peste zi – peste 8 ore de stat la coadă și mulți oameni care au renunțat, dar e înduioșător să vedem autorități care iau măsuri în sprijinul publicului și le anunță calm, liniștind instant o mulțime furioasă."

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Europarlamentare 2019 Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel