Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dragnea, după încheierea votului: "Gabriela Firea, CANDIDATUL PSD la prezidenţiale"
WhatsApp
Liviu Dragnea a făcut primele declaraţii după anunţarea rezultatelor exit poll. Şeful PSD  venit nu anunţul promis privind candidatul PSD la prezidenţiale. 

La începutul discursului său, Liviu Dragnea le-a mulţumit susţinătorilor săi şi i-a răspuns colegului său de partid, Marian Oprişan, care a spus că trebuie să îşi dea demisia dacă PSD nu obţine un scor de peste 30%.

"Le mulţumesc românilor care au votat cu PSD, care şi-au păstrat încrederea în programul nostru de guvernare. Votul de astăzi, vorbim despre exit poll-uri, nu sunt nişte rezultate care să bucure PSD-ul. Trebuie făcute analize foarte rapid în partid. Am înteles că un coleg de al meu a avut o propunere. Eu în viaţă mi-am asumat şi ce am făcut, şi ce nu am făcut. La fel o să fac şi acum, împreună cu colegii mei, dar eu nu-mi asum astfel de lucruri nici pe Facebook, nici ascuns", a spus Liviu Dragnea, în deschiderea discursului său.

 

Dragnea, despre candidatul PSD-ALDE la alegerile prezidenţiale

 

Şeful PSD a continuat apoi cu anunţul promis în urmă cu câteva zile.

"Eu cred că PSD trebuie să desemneze un potenţial candidat. Trebuie să fac o analiză care dintre cei doi potenţiali candidaţi de la PSD şi ALDE are şanse să scape România de acest om care este acum la Cotroceni. Din partea partidului nu hotărăsc eu, sper să particip la şedinţa CEx când se va hotărî asta.

Analiza trebuie făcută între Gabriela Firea şi Călin Popescu Tăriceanu. Nu ştiu dacă Gabi mai vrea după situaţia prin care a trecut", a declarat Liviu Dragnea după aflarea rezultatelor exit poll.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Europarlamentare 2019 Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel