Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
C.T. Popescu, după rezultatele votului: "De ce sunt ei uluiţi, PSD împreună cu acel "cur pictat"?
WhatsApp
Cristian Tudor Popescu a comentat lipsa de implicare a autorităţilor române în organizarea votului, lăsând să se repete momentul 2014, când mii de români din străinătate nu au mai reuşit să voteze, deşi au stat ore întregi la coadă.

"De ce nu au făcut nimic? Din dispreţ faţă de românii din diaspora pe care, în tradiţia ceauşistă, PSD i-a considerat nişte trădători, nişte români de mâna a doua, nişte români are trebuie să voteze mai degrabă la snop, cum spunea domnul Adrian Năstase în urmă cu câţiva ani, trei pe un vot. Deci şi încrederea acestui partid în lipsa de simţ civic a românilor. Asta înseamnă atitudinea de a nu mai asigura secţiile, logistica. Trebuia să nu mai doarmă Ministerul de Externe din 2014 şi până acum până când nu ştia că orice s-ar întâmpla, nu vor mai sta românii pe străzi", a declarat jurnalistul la Digi24.

Cristian Tudor Popescu a continuat să critice şi atitudinea unor membri ai coaliţiei PSD-ALDE care acum au schimbat abordarea.

"Din dispreţ, din prostie, din incompetenţă şi din rea voinţă, ca să îi împiedice să voteze pentru că ştiau cum vor vota. Nu vedeţi că ăştia nu au dat bani în campania asta? De ce sunt ei uluiţi PSD împreună cu acel "cur pictat", ăsta? Nu îi spun numele. Văd telespectatorii cui pot eu să îi spun cum i-am spus. Acum, personajul este european", a spus Cristian Tudor Popescu , la Digi24. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Europarlamentare 2019 Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel