Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ludovic Orban, după aflarea REZULTATELOR:
WhatsApp
Liderul PNL Ludovic Orban a declarat în această seară, după aflarea exit-pollului, că „niciun lider politic nu mai are voie să îndrăznească să vorbească despre amnistie, grațiere sau despre facerea praf a Justiției prin intermediul OUG”.

„Este rezultatul României europene, României harnice la referendumul convocat de președintele României. Începând de astăzi, niciun lider politic nu mai are voie să îndrăznească să vorbească despre amnistie, grațiere sau despre facerea praf a Justiției prin intermediul OUG.

Le mulțumesc cetățenilor români care au venit la vot și și-au exprimat votul pentru PNL.

Îl felicit pe Rareș Bogdan pentru modul exemplar în care s-a implicat în bătălie, pentru determinare. Îi felicit pe toți ceilalți candidați. Îi felicit pe partenerii din Opoziție alături de care e clar că avem o majoritate ca să guvernăm împreună. Îi felicit pentru campanie și pentru că s-au implicat în asigurarea victoriei referendumului.

Cerem emisia guvernului, mâine, pentru că altfel veți fi măturați de oameni. Coaliția nu mai are legitimitate în fața românilor, votul arată dorința de schimbare. 

Nu vom uita cum guvernul a umilit pe frații noștri din Diaspora, deși acum o lună le-am cerut să mărească numărul secțiilor de vot”, a declarat Orban.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Europarlamentare 2019 Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel