Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Român de 24 de ani, în stare critică după ce a fost lovit de un tren de marfă lângă Nittendorf
WhatsApp
Un român în vârstă de 24 de ani a fost grav rănit într-un accident feroviar produs vineri seara în apropiere de Nittendorf (districtul Regensburg), Germania.

După cum a relatat luni poliția, el mergea pe lângă șine și a fost lovit de un tren de marfă.

Se pare că tânărul român se plimba pe patul de balast de pe linia de cale ferată Nürnberg-Regensburg. Tot acolo se deplasa un tren de marfă în direcția Regensburg, al cărui mecanic a încercat să-l avertizeze pe bărbat cu un fluier în apropiere de Etterzhausen.

Germania. Român de 24 de ani, în stare critică după ce a fost lovit de un tren de marfă lângă Nittendorf 

 

Potrivit poliției, bărbatul de 24 de ani nu a reacționat și, în ciuda frânării de urgență, a fost lovit de tren și aruncat de un stâlp de electricitate.

Echipele de salvare și un medic de urgență l-au tratat mai întâi pe bărbatul grav rănit în gara Etterzhausen și l-au transportat la Spitalul Universitar din Regensburg.

Pompierii voluntari din Etterzhausen și Nittendorf au fost, de asemenea, la fața locului. Linia de cale ferată a fost închisă timp de aproximativ două ore.

În acest context, poliția federală din Waldmünchen avertizează oamenii să nu rămână pe șine. Trenurile au o distanță mare de frânare și, în funcție de direcția vântului, pot fi văzute adesea foarte târziu.

Vezi și:

Doi români au făcut circ într-o gară din Germania: S-au dezbrăcat și au mușcat polițiștii veniți să-i calmeze

 

Doi români au făcut circ într-o gară din Germania, fiind, în cele din urmă, arestați de poliție. 

Incidentul s-a petrecut vineri seara, în jurul orei 21:40. Un angajat al căilor ferate a observat doi bărbați traversând ilegal mai multe linii în gara principală Halle (Saale). Angajatul le-a atras atenția acestora cu privire la comportamentul neadecvat și pericolul în care s-au pus.

Potrivit presei locale, în loc să înțeleagă că au greșit, bărbații de 20 și 38 de ani s-au adresat însoțitorului de tren cu cuvinte defăimătoare. Angajatul căilor ferate a informat apoi o patrulă de la Poliția Federală, care se afla în stația principală.

Agenții i-au controlat pe bărbați pentru a stabili identitatea acestora. Ambii au avut un comportament deosebit de agresiv și necooperant față de patrulă. Tânărul de 20 de ani și-a arătat în cele din urmă poliției federale cartea de identitate românească valabilă.

Vărul lui, însă, a început să se înfurie, aruncându-și portofelul și apoi jacheta pe jos. Când a început să-și dea jos puloverul, sub care nu mai purta nimic, oamenii legii au încercat să-l rețină.

Situația a escaladat din ce în ce mai mult și bărbatul de 38 de ani a lovit cu pumnul pieptul unui ofițer. A trebuit să fie pus la pământ și încătușat. Și aici a rezistat și s-a opus masiv și a încercat să muște și să scuipe serviciile de urgență. A fost dus la infirmerie pentru toate măsurile procesuale penale ulterioare.

Pe drum, a încercat să fugă din arest și a încercat de mai multe ori să se elibereze. În birou, a urlat și a lovit de mai multe ori cu pumnii într-o ușă.

Pe lângă procesele verbale de contravenție pentru trecerea ilegală a căilor de cale pentru ambii bărbați, bărbatul de 38 de ani se confruntă și cu acuzații penale pentru insultă, ultraj și atac asupra oamenilor legii și vătămare corporală, mai scrie sursa citată.

 

------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW    

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp

TOP CELE MAI CITITE STIRI

Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
Spectacola.ro
08 feb 2023, 08:51
Astrosens.ro
06 feb 2023, 16:21
DCNews.ro
08 feb 2023, 08:33
RadioDCNews.ro
07 feb 2023, 14:38
DCBusiness.ro
07 feb 2023, 20:57
DCNews.ro
08 feb 2023, 08:33
DCMedical.ro
08 feb 2023, 07:45
RadioDCNews.ro
07 feb 2023, 14:38
DefenseRomania.ro
07 feb 2023, 15:11
Astrosens.ro
06 feb 2023, 16:21
DefenseRomania.ro
07 feb 2023, 15:11
Spectacola.ro
08 feb 2023, 08:51
DCMedical.ro
08 feb 2023, 07:45
DCBusiness.ro
07 feb 2023, 20:57