Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania: Român, acuzat ca şi-a bătut un coleg până la moarte
WhatsApp
Un cetăţean român va răspunde în fața instanței regionale din Darmstadt, fiind acuzat că şi-a ucis un conaţional în bătaie.
Sursa foto: captură ksta.de

Pentru că şi-a bătut un coleg până la moarte, un cetăţean român va răspunde instanței regionale din Darmstadt, scrie www.echo-online.de.

Potrivit rechizitoriului, a existat o dispută între cei doi români într-un grajd. Paramedicii au dus victima de de 46 de ani, rănită grav, la un spital, unde a murit câteva ore mai târziu.

Acuzatul în vârstă de 40 de ani nu a fost încă interogat. În schimb, a fost efectuată o reconstituire de la locul crimei. Potrivit anchitei, cei doi bărbați s-au ciocnit după ora 20:00 și s-au bătut cu bastoane în grajd și în spațiile de cazare. Ambii bărbați erau beți.

Judecătorul Volker Wagner l-a avertizat pe acuzat că declarația sa dată anchetatorilor nu pare veridică pentru că nu corespunde rănilor sale minore suferite. "Asta sugerează că ai lovit bărbatul cu un băț de lemn", a spus judecătorul, făcând o evaluare preliminară. El a cerut acuzatului să-și regândească declarația. Procesul va continua pe 27 mai.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel