Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Părinți români, inconștiență crasă la peste 180 Km/h: Implicați în curse ilegale, au luat cu ei copilul de 2 ANI
WhatsApp
Inconștiență fără egal pentru un cuplu de români. Au participat la curse ilegale de mașini pe străzile din Dortmund și au luat și copilul de doi ani cu ei în mașina care gonea cu peste 180 de kilometri pe oră.   

La 180 km / h prin Dortmund, un cuplu și copilul lor de doi ani la bord s-au luat la întrecere cu un alt bolid puternic. Au mers mai întâi pe A44 , apoi pe B1 și B236 prin estul Dortmund, pentru a accelera apoi pe Brackeler Straße - un traseu considerabil pe care joia trecută (22 Octombrie) în jurul orei 22.30 doi tineri piloți au organizat o cursă ilegală .

Potrivit poliției din Dortmund, „protagoniștii cursei“ sunt un șofer de 21 de ani  cu un Audi și un șofer de 23 de ani cu un Peugeot. Cursa nebună s-a oprit la Borsigplatz, unde polițiștii care urmăreau cele două mașini l-au oprit mai întâi pe șoferul Audi. Puțin mai târziu, potrivit poliției, șoferul lui Peugeot ar fi fost oprit și el pe Bornstrasse.

Copil de 2 ani, pasager în mașina „de curse“

 

Dar surprizele nu s-au oprit aici: șoferul autoturismului Audi a fost însoțit de o familie tânără pe bancheta din spate, un cuplu cu un copil de doar doi ani. Mai mult, pe lângă pericolul unei curse de mașini - schimbări rapide de bandă fără semnalizare, un stil de conducere riscant în ansamblu și nicio regulă respectată în ceea ce privește transportul în siguranță al copiilor în autoturism - șoferul de 21 de ani nu a putut să se identifice în totalitate.  Deși șoferul are adresa de domiciliu în Schwerte, permisul de conducere arătat a fost unul britanic, iar actele vehiculului erau eliberate în România. Așa că polițiștii l-au condus pe șofer la secție pentru verificarea identității și au confiscat autoturismul Audi, potrivit ruhr.24.de.

De asemenea, polițiștii au confiscat Peugeot-ul și telefonul mobil al tânărului de 23 de ani care locuiește în România. Având în vedere că românul nu are o reședință în Germania, el a trebuit să plătească o garanție de depozit de 700 de euro.

Participarea la curse ilegale de vehicule este o infracțiune pedepsită de Codul penal din Germania. Pe cei doi „piloți de curse“ de ocazie îi așteaptă acum o investigație preliminară.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel