Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania: Șofer român de TIR, lăsat cu mașina-n drum: „A rămas tigaia defectă. Scăpați-mă de PUȘCĂRIE, că îi dau FOC la mașină!“
WhatsApp
Un șofer român cere ajutorul colegilor de drum pentru a se întoarce acasă. Bărbatul are cu el și un cățel pe care nu vrea să îl lase pe drumuri.
Mai multe persoane aprind lumanari in memoria victimelor incendiului de la clubul COLECTIV din Bucuresti, in Piata Victoriei din Timisoara, duminica, 1 noiembrie 2015.

Un şofer român de TIR, căruia i s-a defectat maşina în Germania, cere ajutor ca să ajungă acasă. Şoferul a povestit pe Facebook prin ce necaz trece şi cere ajutorul colegilor de drum să fie luat și dus acasă. Este a treia oară într-o lună când i se defectează mașina.

Românului i s-a defectat mașina în Germania şi cere ajutorul colegilor ca să ajungă acasă, la Oradea. El a postat „mesajul SOS“ pe mai multe grupuri de Facebook, idicând coordonatele unde se află şi specificând la final că are un câine cu el: „Ori îngheţ cu el, ori vine cu mine!", a scris şoferul, adăugând că nu are de gând să îl lase. 

„Un coleg care trece prin zona și poate sa ma ia și pe mine pana în tara? Preferabil Oradea. A rămas tigaia defecta, nu mai pornește numa trasa și m-a lăsat și sirocou. A 3-a defecțiune grava într-o luna la mașină mea și a 4-a dacă luam în calcul și mașina colegului recent rămas în drum pentru care postasem acum câteva zile. Acelasi patron de carton. Va rog careva sa ma ia de aici sa ma scape de pușcărie ca ii dau foc la mașină!
Atenție, am și un câine cu mine pe care nu am de gând sa îl las! Ori îngheț cu el, ori vine cu mine!", este mesajul complet al românului rămas pe drumurile din germania prin care cere ajutor, relatează Observator.tv.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel