Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
UPDATE. Germania. O elevă de 12 ani și-a pierdut viața în condiții tragice într-o pădure: Două colege de-alea sale, suspectate de crimă
WhatsApp
Două fete în vârstă de 12 și 13 ani sunt suspectate de poliție că au ucis-o pe Luise F., o elevă de 12 ani care a fost găsită moartă într-o pădure din apropierea casei sale în urmă cu câteva zile.

UPDATE: 

Descoperire senzațională în ancheta în cazul fetiței de 12 ani ucisă în Germania la Freudenberg, lângă Koblenz. Luise, acesta este numele fetiței, a fost ucisă de două colege, de 12 și 13 ani. Acest lucru a fost anunțat de anchetatori în cadrul unei conferințe de presă. Cele două fete au oferit informații despre caz și, în cele din urmă, au mărturisit crima, care a fost comisă cu mai multe lovituri de cuțit.

Nu există încă informații despre motivele acestei crime șocante, însă procurorul Mario Mannweiler a declarat: "Motivul poate să nu fie clar pentru adulți. Din cauza vârstei lor, cele două fete nu ar putea fi puse sub acuzare“.

Știre inițială:

Descoperire senzațională în ancheta în cazul fetiței de 12 ani ucisă în Freudenberg, lângă Koblenz, Germania. Potrivit presei germane, inclusiv Dpa, două dintre colegiele victimei, în vârstă de 12 și 13 ani, sunt suspectate de crimă.

Luise F. dispăruse sâmbăta trecută, iar trupul neînsuflețit al acesteia a fost găsit într-o pădure, la câțiva kilometri distanță de traseul pe care adolescenta trebuia să îl ia spre casă după ce a vizitat un prieten.

Germania. O elevă de 12 ani și-a pierdut viața în condiții tragice într-o pădure

 

Potrivit presei germane, în apropierea locului unde a fost găsit cadavrul lui Luise a fost găsit un obiect, probabil un cuțit, despre care se bănuiește că a fost folosit pentru a comite crima. Pe lângă cele două adolescente suspecte, poliția a audiat și alți tineri. "Este destul de normal să auzim persoane de aceeași vârstă cu victima în aceste cazuri", a explicat un anchetator.

Investigațiile din ultimele ore au clarificat unele îndoieli și au permis restrângerea suspiciunilor la o fată de 13 ani și una de 14 ani. Cu toate acestea, anchetatorii țin cazul sub tăcere, atât de mult încât, din "motive tactice", nici măcar cauza morții lui Luise nu a fost încă oficializată. Rezultatul autopsiei va fi disponibil în cursul zilei de astăzi și va clarifica, de asemenea, dacă fetița de 12 ani a fost victima unor violențe sexuale.

Două colege de-alea sale, suspectate de crimă

 

Luise a dispărut sâmbătă, în timp ce se întorcea acasă după ce a vizitat un prieten. Ultima dată a fost văzută în viață în jurul orei 17.30, apoi trupul ei a fost găsit duminică după-amiază într-un tunel în apropierea unei foste gări din Freudenberg, în apropiere de granița dintre Renania de Nord și Westfalia. După dispariția tinerei, poliția a lansat o căutare pe scară largă, la care au participat și forțe ale altor organizații de salvare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel