Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Mașina unui român a fost cuprinsă de flăcări pe autostradă și a ars în întregime
WhatsApp
Un român a rămas fără mașina sa, un Audi A6, pe o autostradă din Germania.
Germania. Mașina unui român a fost cuprinsă de flăcări pe autostradă și a ars în întregime. Sursa foto: tag24.de

Sâmbătă seara, în jurul orei 22.30, un șofer român de 38 de ani, se deplasa de pe BAB 4 în direcția Dresda când a observat că din compartimentul motor al mașinii sale Audi A 6 ieșeau flăcări.

Având prezență de spirit, șoferul și-a condus vehiculul într-un refugiu, chiar înainte de AS Schmölln. Ambii pasageri au reușit să iasă nevătămați din vehicul. 

Șoferul a încercat să scoată bagajele din portbagaj, dar a suferit arsuri grave. Bărbatul a fost transportat medical la o clinică, scrie news.de.

În cadrul măsurilor de stingere a incendiilor, salvare și recuperare, carosabilul a fost închis complet timp de 90 de minute și parțial închis pentru alte 45 de minute, motiv pentru care s-a format o coadă lungă de 3 km.

Germania. Autoturism Tesla, rupt în două într-un accident rutier. Șoferul a murit pe loc

Pe lângă mașina arsă complet, incendiul s-a extins și la terasamentul adiacent. Prejudiciu total este de 10.000 de euro. La fața locului au intervenit echipajele de pompieri Ronneburg și Schmölln, a transmis pe 9 iulie 2023, Inspectoratul de Poliție Autobahn.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel