Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. O româncă, obligată să achite produsele pe care le-a ascuns în pantalonii de trening
WhatsApp
Un supermarket de pe Wemdinger Strasse din Harburg a fost, joi, jefuit de o femeie, de origine româncă, care a ieșit cu produse alimentare, în valoare de circa 40 de euro, fără să o plătească. 
Germania. O româncă, obligată să achite produsele pe care le-a ascuns în pantalonii de trening

Într-un supermarket de pe Wemdinger Strasse din Harburg, joi, a avut loc un furt ciudat, după cum a raportat poliția. O femeie a fost observată de un angajat al magazinului în timp ce ascundea în pantalonii de trening unt, brânză și carne. Ulterior a ieșit din magazin, fără să plătească.

Însă, angajatul magazinului care văzuse scena a oprit-o pe femeie și a fost invitată să intre într-un birou, până când a sosit o patrulă de la secția de poliție Donauwörth, scrie augsburger-allgemeine.de.

Ajunși la fața locului, agenții de poliție au identificat-o pe femeie, care ere de origine română, în vârstă de 64 de ani. Aceasta a scos din pantaloni toate  produsese sustrase. Angajații supermarketului au depus o plângere penală, iar românca, care avea la ea suma de 98 de euro, a fost obligată să achite produsele furate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel