Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Grevă de amploare, vineri, în transportul public din Bavaria
WhatsApp
În ciuda a cinci runde de negocieri privind contractul colectiv, angajatorii și sindicatele din Bavaria nu au reușit încă să ajungă la un acord. Astfel, sindicatul Verdi anunță că va paralizeze transportul local din Munchen. 
Grevă în transportul din Germania

Sindicatul Verdi a anunţat o acțiune de protest, vineri, care va afecta transportul local în toată Bavaria. Potrivit unui mesaj, este afectată și compania de transport din München (MVG). În ciuda a cinci runde de negocieri privind contractul colectiv de transport local în Bavaria, angajatorii și sindicatele nu au reușit încă să ajungă la un acord.

"Această grevă de avertizare este consecința logică", a declarat Sinan Ozturk, director regional adjunct al Verdi Bavaria.

Greva va avea loc de vineri, 19 mai, ora începând cu ora 3:30 până sâmbătă, 20 mai, ora 3:30. Potrivit MVG, metrourile și tramvaiele urmează să rămână în depouri, iar aproximativ jumătate dintre autobuze vor circula.

Companiile de transport plănuiesc ca măcar unele dintre linii să circule

 

Potrivit comunicatului citat de publicația germană Suddeutsche Zeitung, sunt și linii care vor funcționa cu prioritate vineri.

În cazul în care există suficient personal, linia U6 va fi deservită mai întâi, dacă este posibil la intervale de 10 minute.

În ceea ce privește tramvaiele, se acordă prioritate liniei 20, care este foarte solicitată. În ceea ce privește autobuzele, MVG presupune că vor fi folosite aproximativ jumătate din vehicule. Noaptea, liniile N40, N72 și N80/81 ar trebui să circule.

Biroul obiectelor pierdute MVG va rămâne, de asemenea, închis vineri din cauza grevei. 

Conform informațiilor disponibile, S-Bahn, care este operat de Deutsche Bahn, nu va fi în grevă.

 

----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel