Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Fost pușcăriaș român, gest abominabil într-un tren: Și-a scos organul genital în fața unei fetițe de 11 ani
WhatsApp
Un bărbat de 49 de ani și de origine română, din Gelsenkirchen și-a scos organul genitl și s-a autosatisfăcut în fața unui copil de 11 ani din Hamm și a însoțitorului său de 18 ani, aflați într-un tren.  

Potrivit tinerei de 18 ani din Dortmund, cetățeanul român din trenul RE 3 (Hamm - Dortmund) și-a expuse organele genitale în fața călătorilor din compartimentul său și a început să se masturbeze. Ea a adăugat că românul de 49 de ani a făcut acest lucru în așa fel încât atât fetița de 11 ani,  dar și ea să îi poată observa în mod clar acțiunile.

Tânăra din Dortmund a început să strige pentru a atrage atenția asupra ei, astfel încât p însoțitoare de tren  s-a implicat și s-a confruntat cu bărbatul.

Polițiștii federali l-au arestat pe român în gara principală din Dortmund. 

 

Potrivit primelor cercetări, românul fusese eliberat din închisoare pe 12 octombrie, unde ispășise o pedeapsă cu închisoarea pentru manipularea ilicită a deșeurilor. În plus, bărbatul era deja cunoscut de poliție pentru o infracțiune sexuală. 

Românul de 49 de ani  a fost apoi arestat pentru insultă, vătămare corporală și act sexual în fața unui copil. Poliția federală a inițiat proceduri penale împotriva bărbatului care, în plus, era într-o avansată stare de ebrietate, având  2,4 ml alcool pur în aerul expirat, se arată într-un comunicat de presă al poliției germane.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel