Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Bărbat bătut crunt de un român: Sărise în ajutorul unei femei pe care acesta voia să o violeze
WhatsApp
Un bărbat, în vârstă de 24 de ani, cetățean român, ar fi hărțuit o femeie în gara centrală din Dortmund, duminică dimineață. Un pasager a intervenit și a fost lovit de două ori cu pumnul în față.

În jurul orei 06:45, poliția federală a fost chemată pe un peron al gării din Dortmund din cauza unei încăierări. Ofițerii au găsit doi bărbați și i-au dus la secția de poliție pentru a clarifica situația.

Victima, în vârstă de 32 de ani, a declarat că aștepta trenul pe peron. În timp ce aștepta trenul, l-a observat pe bărbatul de 24 de ani, cetățean român, care, aparent, hărțuia sexual o femeie. Bărbatul din Tucheim a vrut să o ajute pe femeia necunoscută și a intervenit. Însă, cetățeanul român l-a lovit  de două ori cu pumnul în față, transmite Poliția Federală. 

Femeia nu a putut fi identificată la fața locului. Poliția federală face apel către femeia hărțuită, dar și către alți martori ai scenei de violență, care au asistat la incidentul petrecut pe peronul 6 al gării centrale din Dortmund, pe 19 decembrie, în jurul orei 6.30, să se prezinte la secția de poliție. Informații pot fi obținute de la Poliția Federală la numărul de telefon gratuit 0800/6 888 000 sau de la orice secție de poliție.

Un alt român, care era căutat cu mandat de arestare, a fost depistat de polițiști în gară  Ravensburg.

 

Germania. Român, căutat cu mandat de arestare, săltat de polițiști în gară și dus la închisoare

 

Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, de origine română, a fost arestat, pe data de 30 noiembrie, de poliția federală la Ravensburg, Germania.

Ofițerii poliției federale au oprit un bărbat care se plimba prin gara Ravensburg. După ce l-au verificat în baza de date a poliției, oamenii legii au descoperit că pe numele românului fusese emis un mandat național de arestare, scrie news.de

Bărbatul a fost condamnat, de către Tribunalul Ravensburg, la plata unei amenzi pentru un jaf, comis în vara acestui an. Deoarece nu-și achitase amenda, românul a fost dat în căutare printr-un mandat de arestare. 

Întrucât nu a putut plăti pe loc amenda solicitată, românul trebuie să ispășească acum o pedeapsă de 20 de zile de închisoare în centrul de corecție din Ravensburg, transmite Inspectoratul Federal de Poliție din Konstanz.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel