Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. „Afacerea“ cu combustibil, ticluită de doi români, zădărnicită de un șofer. Făcuseră deja 1.000 de euro în câteva ore
WhatsApp
Feriți-va de „cerșetorii de combustibil”, este îndemnul poliției din Germania, după ce doi români, de 44 și 46 de ani, u fost arestați la Sulzbach, după ce  un șofer vigilent a refuzat să le dea bani de combustibil, după ce au venit cu o poveste lacrimogenă. 

Doi bărbați în vârstă de 44 și 46 de ani au fost arestați, joi seara, după ce au încercat să cerșească bani pentru combustibil în Sulzbach.

În zona ieșirii Sulzbach din B 8, cei doi au oprit un șofer în jurul orei 19:10 și i-au descris o presupusă situație de urgență. În consecință, aveau nevoie urgentă de bani pentru combustibil și pentru a-și continua drumul. Doar că potențiala victimă a refuzat și a alertat poliția, care a reușit să se mobilizeze și să-i aresteze pe cei doi suspecți la scurt timp după aceea.

Când a fost percheziționat vehiculul, au fost găsiți aproape 1.000 de euro în numerar.

În scopul măsurilor ulterioare ale poliției, cei doi bărbați cu cetățenie română și fără reședință permanentă au fost duși la secția de poliție din Eschborn și, după consultarea procurorului responsabil, au trebuit să furnizeze un depozit de garanție de câteva sute de euro. După aceea, cei doi au fost eliberați din nou. Ambii trebuie acum să răspundă pentru tentative de fraudă și constrângere.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel