Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Un șofer român de TIR i-a lăsat mască pe polițiști. Ce metodă a inventat pentru a-și asigura încărcătura ca să nu alunece - FOTO
WhatsApp
Din cauza lipsei de asigurare a încărcăturii, un șofer român de camion a fost nevoit să oprească miercuri, în parcarea Hirschkopf de-a lungul A45 din Germania. În timp ce încărcătura amenința să alunece de pe camion, a legat-o rapid de o masă și o bancă din zona de odihnă.
Germania. Un șofer român de TIR i-a lăsat mască pe polițiști. Ce metodă a inventat pentru a-și asigura încărcătura să nu se prăbușească - FOTO: CAPTURI transport-online.nl

În jurul orei locale 10:00, participanții la trafic, îngrijorați, au raportat că încărcătura unui camion românesc era pe cale să alunece de pe remorcă. Până când Poliția a reușit să depisteze camionul, șoferul român a observat deja el însuși problema și se îndrepta spre locul de odihnă Hirschkopf, din Dillenburg, landul Hessa din Germania. Acolo a folosit o măsură creativă pentru a preveni căderea de pe remorcă a unor părți din încărcătura sa, mai multe pachete de foi trapezoidale cu o greutate totală de 5,3 tone. A luat mai multe curele, le-a atașat de o masă și bancă de beton și le-a tensionat.

2. -imagine fara descriere- (germania--un-sofer-roman-de-tir-i-a-lasat-masca-pe-politisti--ce-a-inventat-pentru-a-si-asigura-incarcatura-sa-nu-se-prabuseasca---foto-2.jpg)

Germania. Șofer român de TIR, mort într-un cumplit accident. Fiica și soția conaționalului, ajutate de eroii din Kassel

Poliția a fost puțin surprinsă când s-a uitat mai atent la această operațiune de salvare neconvențională. „O combinație între asigurarea incorectă a încărcăturii, utilizarea curelelor metalice de tensionare care s-au prăbușit sub greutatea încărcăturii și utilizarea unei semiremorci necorespunzătoare”, potrivit poliției germane, „au făcut ca încărcătura să stea periculos de înclinată”.

După ce tabla trapezoidală superioară a fost reîncărcată cu o macara și asigurarea încărcăturii a fost aprobată de Poliție, oamenii legii au permis vehiculului să-și continue drumul.

Germania. Șofer român de TIR, pagube enorme, după ce-a intrat într-o benzinărie

 

Un şofer român de TIR a avut parte de o întâmplare cu totul neaşteptată, în Germania

 

La finele lunii martie, un alt şofer român de TIR a avut parte de o întâmplare cu totul neaşteptată. De această dată pozitivă.

Având probleme cu camionul său, românul a oprit într-o parcare din Germania pentru a cere ajutorul unui service. A fost momentul când a fost abordat de un alt şofer de camion ucrainean, care l-a întrebat dacă este român. Când a aflat că da, bărbatul a plecat, dar s-a întors în scurt timp cu mâncare și „cu lacrimi în ochi”.

Deşi iniţial conaţionalul a vrut să refuze mâncarea, emoţia cu care ucraineanul şi-a împărţit mâncarea a fost mult mai puternică. „Dacă am reușit să facem ceva în ultimele săptămâni, am reușit să spălăm imaginea României”, a concluzionat Dumitras Flavius.

Germania. Șofer român de TIR, accident pe autostradă cu un avion. "N-am văzut așa ceva în viața mea"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel