Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Româncă, torturată ore în șir și apoi ucisă. Răsturnare de situație în procesul călăului
WhatsApp
Procesul de la Aachen, landul Renania de Nord-Westfalia din Germania, împotriva suspectului de crimă Gheoghiță B. a luat o întorsătură remarcabilă astăzi. În ziua pronunțării verdictului, au fost găsiți mai mulți martori care s-ar putea să spună mai multe despre Ancuța, româncă de 20 de ani torturată și ucisă anul trecut în luna mai.

În procesul împotriva lui Gheoghiță B., Judecătoria Aachen a identificat noi probe ale martorilor. Acest lucru a fost anunțat de judecătorul Roland Klösgen, astăzi, care este președintele juriului. În loc să anunțe verdictul, așa cum era planificat pentru după-amiază, judecătorul Klösgen a stabilit alte date de audiere până în iunie. O mare surpriză la presupusul sfârșit al procesului, pe care Klösgen și-a dorit cu adevărat să-l încheie astăzi.

Gheoghiță B., în vârstă de 25 de ani, este acuzat că și-a ucis soția în zilele de 13 spre 14 mai 2021 într-un complex rezidențial din sud-estul orașului Düren, landul Renania de Nord-Westfalia din Germania. Se spune că el ar fi lovit-o în mod repetat cu un fier plat, cu muchii ascuțite, timp de aproximativ 13 ore, până când a fost declarată moartă la spitalul Düren, la ora 02:07 a.m., pe 14 mai.

 

Ar fi „abuzat-o sever” pe tânăra româncă ore în șir

 

Motivul? El a precizat că partenera sa româncă, mama fiicei sale, care s-a născut în anul 2020, ar fi întreținut relații sexuale cu mai mulți foști colegi de muncă, toți români. Acești bărbați au făcut presiuni și au bătut-o atunci când nu a reușit să vină la o întâlnire.

Procesul împotriva lui Gheorghiță B., în vârstă de 25 de ani, a început vineri după-amiază la Judecătoria Aachen. Parchetul îl acuză că și-a ucis cu cruzime iubita, mama fiicei sale. Se spune că ar fi „abuzat-o sever” pe tânăra româncă ore în șir și i-ar fi lovit „tot corpul cu o bară plată de fier”. În plus, medicul legist a găsit ulterior mai multe răni deschise la picioarele Ancuței H.. În seara zilei de 13 mai 2021, ea a pierdut mult sânge și, în cele din urmă, a cedat în urma unor răni interne grave.

 

Ancuța, găsită goală într-un pat

 

Pe 14 mai 2021, un tânăr din Düren sună la medicul de urgență, spunând că există o „problemă cu soția mea”, dar orice ajutor vine prea târziu: ea este deja moartă. 

Când salvatorii au ajuns la domiciliul lui Gheorghita B. în jurul orei 1 dimineața, au văzut-o pe iubita sa Ancuța H. întinsă pe pat, goală, acoperită doar cu un prosop. Nu răspundea și nu respira, fără puls, pielea ei începea deja să devină palidă. Trupul era acoperit cu răni vechi și noi, paramedicii au chemat ambulanța și, pentru a fi în siguranță, poliția.

Gheorghiță B., care nu prea vorbește bine limba germană, le-a arătat paramedicilor și ulterior polițiștilor o sticlă de detergent cu clor, pe care se spune că iubita lui ar fi băut-o, ca să pară o sinucidere.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel