Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Român, ucis la abatorul la care muncea. Cristian, măcelărit cu 15 lovituri de cuțit în inimă: „Eram atât de supărat!”
WhatsApp
Un tânăr român, în vârstă de 29 de ani, a fost măcelărit în abatorul din Essen, landul Renania de Nord-Westfalia, Germania.
Germania. Român, ucis la abatorul la care muncea. Cristian, măcelărit cu 15 lovituri de cuțit în inimă „Eram atât de supărat!”

Alungat de sărăcia din România, Cristian s-a dus în Germania pentru un viitor mai bun pentru familia lui. Însă, colegul lui, un cetățean din Ungaria, l-a măcelărit cu 15 lovituri de cuțit în zona inimii și a plămânilor. 

Potrivit presei din Germania, inculpatul a fost ieri prezentat în fața magistraților și a dezvăluit motivul înjunghierii lui Cristian: nu curățase baia din camera unde stăteau în cazare. 

 

„Eram atât de supărat”

 

Conform rechizitoriului, inculpatul, pe data de 30 noiembrie 2020, l-a așteptat pe Cristian în baie și l-a atacat cu cuțitul de măcelar.

„Eram atât de supărat”, a explicat inculpatul, ieri, în fața judecătorilor.

Legiștii au numărat 15 răni provocate de cuțit, la scurt timp după crimă.

 

Inculpatul riscă condamnarea pe viață

 

Se pare că cei doi colegi s-au certat cu săptămâni mai devreme. Cristian ar fi murdărit toaleta și faianța și nu le-ar fi curățat. Au urmat cuvinte grele, apoi o luptă brutală unde inculpatul și-ar fi pierdut mai mulți dinți.

Cristian ar fi refuzat să plătească despăgubiri și inculpatul s-a răzbunat. L-ar fi avertizat să-i dea daune morale, însă victima refuza în mod repetat și ungurul s-a ținut de amenințări și l-a ucis.

Procesul continuă pe 20 mai. Inculpatul riscă condamnarea pe viață.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel