Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Microbuz cu muncitori români, răsturnat de mai multe ori după ce un taxi, condus de un șofer drogat, a intrat în el: Zece victime
WhatsApp
Un microbuz cu muncitori români în agricultură s-a răsturnat, ieri seară, pe A4, între Düren și Langerwehe din Germania, după ce un taxi condus de un șofer drogat a intrat în el. Zece români au fost răniți, doi dintre ei fiind în stare foarte gravă.
Germania. Microbuz cu muncitori români, răsturnat de mai multe ori după ce un taxi, condus de un șofer drogat, a intrat în el: Zece victime. FOTO: captură bild.de/

Ambele vehicule circulau pe A4 în direcția Heerlen. Între nodurile Düren și Langerwehe, șoferul de taxi a virat pentru a depăși și a lovit partea din spate a microbuzului din față, după cum a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Ca urmare, microbuzul Ford a derapat și s-a răsturnat de mai multe ori. În microbuz se aflau nouă muncitori români în agricultură care se îndreptau spre Olanda. Pasagerii români au fost inițial prinși în microbuz și au trebuit să fie salvați din epavă. Atât un prim interventor, cât și un pompier au fost răniți ușor în timp ce salvau românii.

Toți cei nouă ocupanți plus șoferul au fost răniți, iar doi dintre ei, o femeie de 37 de ani și un bărbat de 35 de ani, au suferit răni care le pun viața în pericol.

Taximetristul, în vârstă de 26 de ani, se afla sub influența drogurilor. După un test preliminar de droguri care a ieșit pozitiv, i s-au făcut și recolte de sânge și polițiștii i-au confiscat permisul de conducere.

 

Vezi și 

 

Un microbuz cu români s-a răsturnat în Italia: Mai multe victime

 

Un microbuz cu români la bord s-a răsturnat, la finele lunii iulie, în Catanzaro, capitala regiunii Calabria din Italia.

O echipă a Detașamentului de Pompieri a comandamentului Catanzaro a intervenit, ieri, în jurul orei locale 19:30, pe Viale De Filippis în apropierea benzinăriei Q8 pentru un accident rutier.

Șoferul unui microbuz Opel Vivaro, cu nouă locuri, a pierdut controlul volanului și a ajuns pe banda opusă. S-a răsturnat pe carosabil, din motive încă în curs de investigare. Cinci pasageri de naționalitate română erau la bord. Ei au fost răniți ușor și încredințați personalului sanitar Suem118. Românii răniți au ajuns la spital cu două ambulanțe.

Intervenția pompierilor a ajutat la punerea în siguranță a traficului și a microbuzului. Poliția rutieră a fost la fața locului și au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel