Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Șofer român, pericol pe autostradă: A băut bine și a urcat la volanul camionului
WhatsApp
Un camion, care circula, azi, în zigzag pe autostrada A6, a atras atenția polițiștilor rutieri din localitatea Ansbach (landul Bavaria ) care erau de serviciu. La volan se afla un român.
Germana. Șofer român, pericol pe autostradă A băut bine și a urcat la volanul camionului

În plus un alt participant a trafic a raportat că un camion se deplasează ciudat pe autostrada A6.  Prin urmare, în parcarea Silberbach-Süd, o patrulă de polițe a oprit camionul, care era condus de un șofer român.

Românul a făcut, voluntar, alcooltestul, care a arătat o valoare incredibilă de 2,12 mg/ litru alcool pur în aerul expirat. Prin urmare, șoferului  român i-a fost preluat și sânge, iar  cheile camionului au fost reținute de polițiști, transimite radio8.de.

Un alt șofer român, la volanul unui Jaguar, a pus în pericol siguranța rutiră, la începutul lunii aprilie. Un echipaj de patrulare de la PK Sulingen pe Hasseler Weg din Sulingen a oprit, pe 2 aprilie, un automobil Jaguar Sport, care se deplasa haotic în trafic.

Citeste si. Germania. Un român se zbate între viață și moarte după un accident cumplit: Nu purta centura de siguranță

La verificarea ulterioară a șoferului, un român, în vârstă de 28 de ani, din Löhne, agenții au stabilit că acesta era sub infuența alcoolului.  Șoferul autovehiculului a refuzat testul alcoolemiei, dar i s-a prelevat o probă de sânge în spitalul din Sulingen și a fost pornită urmărirea penală, transmite Poliția Federală. 

 

Germania. Un microbuz cu nouă români s-a răsturnat. Șoferul gonea cu viteză și a pierdut controlul volanului

 

În data de 2 aprilie 2022, în jurul orei 5.30, un accident rutier, în care a fost implicat un microbuz cu nouă români, s-a produs pe autostrada A7 lângă Hittistetten, Germania. Primul raport anunța un accident în care au fost implicate nouă vehicule. Ulterior, s-a stabilit că este vorba despre un microbuz ocupat de nouă persoane, toate fiind rănite.

Microbuzul a ieșit de pe șosea din cauza condițiilor de iarnă a drumului, s-a răsturnat și a căzut într-un șanț.  .

Șoferul, un cetățean român în vârstă de 28 de ani, conducea microbuzul prea repede pe drumul acoperit de polei și a derapat. Pentru a evita o coliziune cu alte mașini, șoferul a tras de volan, iar autovehiculul s-a răsturnat pe partea stângă, scrie new-facts.eu.

Nu rata si: Român, ucis pe o stradă din Italia: Carabinierii îl caută pe călăul lui Andrei

Pe lângă șofer, în vehicul se aflau alți opt cetățeni români. Trei dintre pasageri au fost transportați la un spital din apropiere cu răni ușoare. Microbuzul a fost pus pe roți de o companie de tractare și scos din șanț. Banda din dreapta a autostrăzii a fost să fie închisă de pompierii Weißenhorn, timp de aproximativ două ore până când microbuzul a fost recuperat. Din cauza volumului redus de trafic, nu au existat întreruperi majore în trafic.

Împotriva șoferului român a fost deschisă o anchetă prealabilă pentru vătămarea corporală din culpă. Microbuzul a suferit pagube materiale de aproximativ 3.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel