Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
George Simion, liderul AUR, fără masca, alături de 30 de persoane, în fața unei mănăstiri: "Aceasta este poziția noastră"
WhatsApp
Copresedintele AUR, George Simion, a postat duminică, 17 ianuarie, pe pagină să de Facebook, o fotografie realizată în față unei mănăstiri din județul Brașov, în care apare alături de aproape 30 de persoane. Nimeni însă nu poartă mască de protecție, așa cum prevăd măsurile de prevenire a extinderii pandemiei COVID în România.
george_simion_manastire

"Fotografia este de azi. Suntem la Mănăstirea Sâmbătă de Sus, împreună cu parlamentarii noștri. Am avut o reuniune în zona și am purtat cu toții masca în interiorul bisericii. Această este poziția noastră", a declarat George Simion, pentru Libertatea.


Reamintim că, în ședința din 12 ianuarie, Guvernul a aprobat prelungirea cu 30 de zile a stării de alertă pe teritoriul României, începând cu data de 13 ianuarie 2021.

Una dintre principalele măsuri care trebuie respectate pe durata stării de alertă este „menținerea obligativității purtării măștii de protecție în spațiile publice, la locul de muncă, în spațiile comerciale, precum și în mijloacele de transport în comun, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani”. 


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel