Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
George Clooney îi cere lui Joe Biden să se retragă din cursa prezidențială. Actorul a strâns zeci de milioane de dolari pentru democrați în trecut
WhatsApp
Cunoscutul actor George Clooney îi cere lui Joe Biden să se retragă din cursa prezidențială contra lui Donald Trump. Clooney are o foarte mare influență la nivelul democraților, pe care-i susține de foarte mult timp. 
Ce au discutat Joe Biden și prim-ministrul Israelului în ședința Cabinetului de Război

Actorul american George Clooney, un democrat fervent foarte implicat în strângerea de fonduri pentru partid, i-a cerut miercuri preşedintelui Joe Biden să se retragă din cursa prezidenţială din noiembrie, în contextul îndoielilor cu privire la starea sa de sănătate, relatează AFP.

Mesajul său a fost transmis sub forma unui editorial publicat în prestigioasă publicație New York Times. 

"Democraţii (...), senatorii, membrii Camerei Reprezentanţilor şi alţi candidaţi care riscă să piardă în noiembrie trebuie să ceară acestui preşedinte să demisioneze voluntar", a scris actorul într-o rubrică publicată de cotidianul New York Times, afirmând însă că "îl iubeşte pe Joe Biden".

''Timpul se scurge'', a avertizat miercuri fosta preşedintă democrată a Camerei Reprezentanţilor a SUA, Nancy Pelosi, care a estimat astfel că preşedintele Joe Biden ar trebui să decidă mai repede dacă rămâne în cursa pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie, în contextul îndoielilor cu privire la starea sa de sănătate.

Confruntarea cu Donald Trump a arătat un Joe Biden incoerent. Chiar și susținătorii îi spun lui Biden să se retragă

 

Candidatura liderului democrat de la Casa Albă a fost pusă la încercare după dezbaterea electorală de la sfârșitul lunii iunie cu adversarul său republican, fostul președinte Donald Trump. În timpul dezbaterii, actualul președinte a dat impresia de nesiguranță, fiind adesea dezorientat și incoerent, nereușind să finalizeze nicio frază.

În ciuda îngrijorărilor legate de sănătatea sa, Joe Biden beneficiază încă de sprijinul unor membri importanți ai partidului său. Totuși, alții își exprimă dubiile cu privire la abilitatea sa de a gestiona un nou mandat. Printre aceștia se numără și șapte congresmeni democrați din Camera Reprezentanților, care i-au cerut public să se retragă din cursă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel