Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Funerariile regale pentru prinţul Philip s-au încheiat: William și Harry, apropiați la înmormântarea bunicului lor
WhatsApp
Funeraliile regale pentru prințul Philip s-au încheiat, sâmbătă, la ceremonie putând participa doar 30 de persoane, din cauza contextului pandemic. Prinţul Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a, a murit pe 9 aprilie la vârsta de 99 de ani.

Slujba de înmormântare a prințului Philip s-a încheiat în mai puțin de o oră, iar Regina Elisabeta a II-a a fost condusă de decanul Windsor în afara capelei.

Regina a fost urmată de membrii familiei regale.

La funerariile regale, corul a interpretat imnul naţional, în timp ce participanţii au stat în picioare.

Prinții William şi Harry au stat în zone alăturate în Capela St. George, în timp ce fraţii şi-au luat rămas bun de la bunicul lor.

2. -imagine fara descriere- (funerariile-regale-pentru-printul-philip-s-au-incheiat-william-si-harry--apropiati-la-inmormantarea-bunicului-lor.PNG)

Cei doi, care au avut o relaţie dificilă în ultimii ani, s-au alăturat grupului de doar 30 de membri ai familiei pentru înmormântare, care a fost redusă din cauza restricţiilor coronavirusului.

Participanţii la funeralii au stat aşezaţi separat, aşa că William a stat aşezat împreună cu soţia sa, ducesa de Cambridge, în timp ce Harry a stat singur, pentru că Megan nu a putut participa la funeralii.

Sicriul ducelui de Edinburgh a fost transportat de la Castelul Windsor cu Land Rover-ul său, iar atunci când se îndrepta spre capelă, membrii forțelor armate și-au plecat capul, în semn de respect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel