Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța schimbă regulile de intrare în țară, începând cu 01 august
WhatsApp
Ambasada României în Franța anunță modificarea regulilor de intrare în această țară, precum și în teritoriile franceze de peste mări. 

Începând cu 01 august, Franța a schimbat regulile de intrare în țară. Astfel, a fost eliminată obligativitatea prezentării certificatului verde care să ateste vaccinarea sau recuperarea după infectarea cu COVID-19. Totodată, nu mai este obligatorie completarea declarației pe proprie răspundere privind lipsa simptomelor de infectare cu SARS-CoV-2 și a contactului cu un caz confirmat. Restricțiile sunt ridicate indiferent de țara de proveniență a călătorului. 

"ATENȚIE !!

Începând cu data de 1 august 2022, au fost eliminate măsurile aplicate tuturor persoanelor care călătoresc în Franța și în teritoriile franceze de peste mări, indiferent de statul de proveniență, astfel:

- Nu mai este necesară prezentarea certificatului de vaccinare, a testelor negative pentru COVID -19 sau a certificatului de recuperare de COVID-19;

- Nu mai este necesară prezentarea motivului urgent al călătoriei;

- Nu mai este necesară prezentarea declarației pe propria răspundere privind lipsa simptomelor de infectare cu SARS-CoV-2 și a contactului cu un caz confirmat.

Mai multe informatii regasiți accesând pagina de internet a Ministerului Afacerilor Externe: http://www.mae.ro/node/51912 ", anunță Ambasada României în Franța prin intermediul unui mesaj postat pe pagina oficială de Facebook.

 

-------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel