Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța: O doctoriță româncă, găsită moartă în cabinet: "Monica a fost o femeie cu suflet mare, care s-a atașat repede de noi toți”
WhatsApp
Monica, un medic în vârstă de 46 de ani, din Iași, a murit joi în cabinetul ei din centrul unui mic oraș din Franța. Ieșeanca era extrem de iubită, iar locuitorii din Chaillac sunt trişti de pierderea ei. Medicul a fost găsit mort în cabinetul ei, iar descoperirea a fost făcută chiar de primii pacienţi care aveau programare.

De origine română, mai exact din Iași, ea a fost recrutată acum zece ani de către fostul primar Gérard Mayaud. În fața ușii biroului său, sunt puse flori, lumânări și mesaje.

Cetățenii au ţinut să îşi arate mulţumirea şi au postat pe reţelele de socializare zeci de mesaje de condoleanţe. ”Te iubim foarte mult, mulțumesc, vei rămâne în inimile noastre pentru totdeauna”, „Sunt unele zile mai triste decât altele. Astăzi e una dintre ele. Vreau să transmit cele mai sincere condoleanțe familiei și celor dragi dr. Monica Mardare, care ne-a părăsit brutal astăzi. Monica a fost o femeie cu suflet mare, care s-a atașat repede de noi toți”, a declarat Gérard Mayaud

Monica Mardare a obținut cetățenia franceză în urmă cu un an. “Și-a dorit acest lucru. Mi-a spus că atunci când ești primit astfel în comunitate, trebuie să devii cetățeanul acelei țări”, a declarat actualul primar, Mathieu Moreau, citat de bzi.ro.

Monica Mardare plănuia să se întoarcă în România la finalul acestui an. Nu și-a mai luat un concediu de mai bine de doi ani, din cauza pandemiei, a precizat fostul edil al localității.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel