Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franţa. Mai mulți copii au ajuns la spital. S-au jucat cu un plic cu cocaină, găsit la locul de joacă
WhatsApp
Șase copii de la o grădiniță de la marginea Parisului au  ajuns la spital, după ce s-au jucat cu un plic cu cocaină găsit la locul de joacă.  
gradinita_franta

Micuţii de 5 ani au desfăcut ambalajul și au băgat praful alb în gură, ca să vadă ce e. Doi preșcolari au ajuns la medic cu pupilele dilatate, semn specific al consumului de cocaină. Din fericire, niciunul nu a avut probleme grave. Polițiștii trebuie să afle acum de unde a venit cocaina, scrie lepoint.fr.

Conform informațiilor confirmate de procuratura Bobigny, în grădiniță intră doar copiii, educatoarele și îngrijitoarele. Au mai fost însă cazuri când dealerii sau consumatorii au ascuns drogurile în locuri pe unde polițiștii nu prea trec. Din fericire, niciunul dintre cei șase copii nu se află în stare critică, a declarat procuraturii. 

Nu este neobișnuit ca consumatorii sau dealerii să-și ascundă narcoticele în locuri cunoscute ca fiind ocolite de controalele poliției. În 2018, 100 de kilograme de canabis au fost descoperite într-o școală elementară din Bezons (Val-d'Oise). În 2013, în Massy, ​​în Essonne, un elev de la școală primară a raportat că a găsit cocaină în drumul spre școală. Cinci copii au fost puşi atunci sub observație. În 2014, un profesor-dealer îşi păstra marfa în biroul școlii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel