Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. Șofer român de TIR, mort în urma unei explozii la autocisterna cu petrol
WhatsApp
Un șofer român de camion, în vârstă de 61 de ani, a murit, marți, în urma unei explozii în spațiul ce aparține companiei Alstom din Petit-Quevilly, departamentul Seine-Maritime în regiunea Normandia de Sus din Franța.
Franța. Șofer român de TIR, mort în urma unei explozii la autocisterna cu petrol

Șoferul român de camion tocmai își făcea livrarea, cu puțin înainte de prânz, marți, 12 aprilie, în cadrul companiei Alstom din Petit-Quevilly din Franța, când a fost victima unei explozii. Bărbatul, care lucrează pentru o firmă belgiană, a intrat spațiul delimitat pentru încărcare/descărcare, cu o autocisternă, pentru a livra petrol.

Șoferul român de TIR s-a urcat în vârful camionului său, atunci când a avut loc explozia. A fost aruncat și a căzut de la cinci sau șase metri la pământ. Mai mulți martori au încercat să-l ajute și i-au făcut masaj cardiac până la sosirea ambulanței.

În ciuda intervenției SMUR și a pompierilor, șoferul român a fost declarat mort la fața locului.

O anchetă este efectuată acum de grupul de sprijin judiciar din Rouen și inspectoratul de muncă.

 

Alt șofer român de TIR, mort într-un cumplit accident cu un alt camion, în Franța

 

Săptămâna trecută un alt șofer român de camion a murit în Franța. Un teribil accident rutier mortal s-a produs pe 5 aprilie, în jurul orei locale 18:25, pe A29 la stația de taxare Quetteville, pe direcția Caen-Le Havre din Franța. 

Pompierii din Calvados au intervenit pentru un accident rutier în care au fost implicate două camioane de marfă de 44 de tone fiecare. La sosire, serviciile de urgență au descoperit două persoane implicate în accident. Un șofer român, în vârstă de 43 de ani, a fost declarat mort de către medicul serviciului mobil de urgență. Celălalt șofer de camion a scăpat nevătămat din coliziune.

Condițiile exacte în care s-a produs accidentul nu sunt încă cunoscute. Potrivit primelor informații, accidentul s-a produs după ce TIR-urile au circulat pe rampa de ieșire și erau pe cale să traverseze stația de taxare Quetteville când a avut loc coliziunea. Camionul șoferului român, care transporta salate ambalate în vid, s-a izbit violent în spatele unui camion încărcat cu bușteni care era oprit la poarta stației de taxare.

Șoferul primului TIR, un bărbat de 32 de ani, a scăpat nevătămat. Celălalt șofer a murit în accidentul cumplit. Trupul neînsuflețit a fost scos din fiarele contorsionate după aproximativ o oră. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel